Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatjátok, hogy ha egy...

Támogatjátok, hogy ha egy oltatlan korona miatt kerül kórházba, annak számlázzák ki az ellátás díját?

Figyelt kérdés
Nyilván azok kivételt képeznek ez alól, akiket egészségügyi okokból vagy koruk miatt nem lehet oltani.

2021. jún. 18. 15:54
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
17%

Támogatnám.

Illetve az ambuláns poszt-COVID kezelés díját is.

2021. jún. 18. 15:56
 2/50 anonim ***** válasza:
53%
én azt támogatnám ha az oltottak lennének diszkriminálva, az oltatlanok pedig mehetnének bárhova
2021. jún. 18. 15:59
 3/50 anonim ***** válasza:
95%
Nem támogatnám. Ha valaki fizeti a TB járulékot, annak ne kelljen már fizetnie ha oltott ha nem. Mondom ezt úgy, hogy be vagyok oltva. Viszont aki nem fizet TB járulékot az fizessen ha oltott ha nem.
2021. jún. 18. 16:01
 4/50 anonim ***** válasza:
15%
Igen
2021. jún. 18. 16:05
 5/50 anonim ***** válasza:
34%
En mindent tamogatok, mert nem szeretek vitatkozni :)))
2021. jún. 18. 16:08
 6/50 anonim ***** válasza:
54%

Oké de akkor az oltott Covidosokat jutalmazzák teljes vagyonelkobzással.

Így fair.

2021. jún. 18. 16:12
 7/50 anonim ***** válasza:
17%
Támogatnám, de én még a fentieken kívül a taníttatásának díját is beszedném tőle. Mert mint kiderült, elkótyavetyélte a taníttatására szánt pénzt is a baromja.
2021. jún. 18. 16:15
 8/50 anonim ***** válasza:
14%
Igen, támogatom. Ha valakinek lenne lehetősége felvenni az oltást, de valami hülye okból mégsem teszi akkor az saját pénzből gyógyuljon. A konteózás szép dolog amíg nem ártasz vele másnak, de itt már többről van szó mint hogy ufó újságot vesz valaki meg gyíkemberekről, háttérhatalmakról vizionál.
2021. jún. 18. 16:17
 9/50 anonim ***** válasza:
14%

Fizeted a TB-t és az EÜ ingyenes oltást biztosít neked megelőzésképpen. Ha te visszautasítod ezt, mert okosabb vagy az orvosnál, akkor az EÜ-nek kutya kötelessége alternatívákat biztosítani neked reménykedve, hogy valamelyik majd tetszeni fog?

Nem azt mondom, hogy helyes lenne nem kezelni a Covidos oltatlant, vagy hogy számlázni kellene neki, de azért értem a kérdező logikáját.

2021. jún. 18. 16:19
 10/50 anonim ***** válasza:
76%
Sőt , szerintem rögtön lőjük mindent tömegsírba akkor nem fertőznek. Vicc ez az ország.
2021. jún. 18. 16:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!