Támogatjátok, hogy ha egy oltatlan korona miatt kerül kórházba, annak számlázzák ki az ellátás díját?
Jaja, de akkor adjàk vissza az eddig befizetett TB-t. Így fair nem? Mert ha nem vehetem igénybe az ellátást,akkor miért vonják le folyamatosan?
Utalják vissza az eddig befizetettet, aztán megígérem a kórház közelébe se megyek! Bár még életemben nem voltam kórházban eddig sem.
"A különbség az az, hogy a dohányzásról leszokás vagy a fogyás tartós erőfeszítést igényel, míg az oltás beadatása 2x5-10 perc + utazás."
Kit érdekel, hogy erőfeszítést igényel? :D Tartósan károsította a szervezetét. Vagy valakit kényszerítenek, hogy dohányozzon?
Ugye ezt te se gondolod komolyan? Nagyon buta vagy. :D
"átlagos dohányos a te TB-d tripláját belöki a közösbe egy hónapban. Fogyatékos"
És abból mennyi jut az egészségügynek a többi ellátására fogyatékos?
"Mégis itt rinyálsz, hogy hOl a tBM fIzEsSéK ViSzA"
Eljárok sportolni, egészségesen táplálkozom, mozgok rendszeresen, ezek mind pénzbe kerülnek, amiért megfizetem a 27% adót, akkor miről beszélünk te fogyatékos?
#26: Én nem követelek semmit. Eddig se voltam beteg soha. Háziorvoshoz sem járok. Éves szűrésre meg magánorvosokhoz megyek. Akkor mit követelek szerinted? Meddig véd a szuper oltásod azt meg tudod mondani? Örökre? Nem gondolom, hogy hülye lennék. Én senkire nem használtam ilyen kifejezéseket. Te hiába be vagy oltva, de a stílusodon lenne mit vàltoztatni. Hihetetlen amit itt összehordtok már. Lehet nyalni Orbánnak!
Ha meg be vagy oltva mitől félsz amúgy? Te védett vagy nem? Mehetsz bárhova nem? Akkor mit zavar téged ha valaki nem kéri az oltást?
Hogy jön ide Orbán?
#30: Ő erőlteti az oltást nem? Ő zsarolja az embereket. Vagy akkor miért a politika témába írtad ki?
Bár te se semmi vagy a kérdéseddel.
27% ÁFA a gyúsáddal közelébe sincs a cigisek terhének, és ennyi erővel ők meg vesznek narancsot, amivel fizetik a 27%-ot.
"Én nem követelek semmit. Eddig se voltam beteg soha. Háziorvoshoz sem járok."
Igen ismerjük ezt a sose voltam beteg dumát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!