Támogatjátok, hogy ha egy oltatlan korona miatt kerül kórházba, annak számlázzák ki az ellátás díját?
"Tényleg nem voltam soha beteg. Huszonéves vagyok. Vagy ez miért hihetetlen? A megfázáson kívül nem volt semmi bajom"
A megfázás egy vírusos fertőzés, pontosan az ilyen kijelentésekkel élők hiszik azt, hogy orvosoknál okosabbak. Akkora hülyeséget írtál ide le 2 soron belül, hogy 2 biológia tanár, meg 3 orvos öngyilkosságot követett el
#36:Ti tényleg nem vagytok normálisak. Valami mentális betegségetek lehet. Ne haragudjatok, hogy 26 évesen eddig a megfázás volt a legnagyobb gondom és nem járom hetente az orvosi rendelő. Az már tényleg durva, hogy szavakat, mondatokat ragadtok ki és ezzel kötekedtek. Milyen kijelentésemmel hiszem azt, hogy okosabb vagyok az orvosoknál? Hogy leírtam, hogy csak megfázva voltam?
Szerintetek ezzel a kötekedéssel majd rávesztek bárkit is az oltásra?
Az oltottak is megfertőzödhetnek, lebetegedhetnek, kórházba kerülhetnek, sőt meg is halhatnak COVID-ban. Forrás: [link]
Érdekességképpen: az AstraZeneca esetében a beteg/oltott arány magasabb, mint a Sinopharmnál.
A lakosság kb. 44%-a nincs beoltva, ehhez képest jelenleg kb. 0,4% az aktív fertőzöttek aránya a népességben, és a számuk csökkenőben van. Szóval elég sok oltatlan sétálgat fertőzés bármiféle jele nélkül.
(Nem a 16. vagyok.)
37
Te állítottad, hogy sosem voltál beteg. Te mit gondolsz, a huszonévesek már átesnek 2 rákon, vagy mi? Te, a TB-d nem ekkora fizeted, hanem öreg korodra, mert egy rohadt doboz gyógyszer a 10-20-50-100x-osa annak a valóságban, mint amit kifizetsz! Egy nap intenzíven majd esetleg öregkorodra, sok millió forint! Gondolkodni kéne, és nem hazudozni, hogy sosem voltál beteg. A megfázás egy betegség, és jó lenne, ha először felfognád ésszel, hogy gőzöd sincs arról, hogy miképp mennek a dolgok. Ne oltasd magad, senkit sem érdekel. Szerinted nem leszel beteg a vírustól sem fogsz majd kórházi kezelésre szorulni, akkor nyugodtan vállalhatnád, hogy kifizeted, ha oda kerülsz... Jah, csak a pofád nagy, te kutya
38
Sinopharmot a fiatalabbak kaptak. A megbetegedés aránya az oltatlanokhoz képest rendkívül alacsony, a kórházba kerülés esélye annál is, a tüdőgyulladás esélye még annál is, lélegeztőgép még annál is, a halál pedig nagyon kevés.
" Szóval elég sok oltatlan sétálgat fertőzés bármiféle jele nélkül."
Ez frankó, de, ha véletlen ne adj isten újra fellendül, akkor is ilyen frankó következtetéseket fogsz levonni, hogy semmi baj, hogy az ország fele nem a megoldását a dolgoknak választotta, hanem az újabb lezárásokat, terhlést az EÜ-re, stb.? Nem, akkor majd itt fogtok rinyálni megint, hogy diktatúra van. Felelőtlen, semmirekellők
Hogyne, azért fizetek egy csomó TB-t, hogy még külön is fizetnem kelljen az eü ellátásért...
Nem, nem támogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!