Ki profitál legjobban a félévente kötelező oltásokból egy olyan virus ellen ami a legtöbb ember tünetmentesen vagy megfázás jellegű tünetekkel átvészel?
"Ki profitál legjobban a félévente kötelező oltásokból"
Legjobban az profitál aki nem lesz súlyos beteg.
1. Egyelőre nincsenek új kötelező oltások.
2. Pláne nem félévente.
3. Minden betegséget meg lehet úszni, ha mázlid van, de ebbe már több mint 10 millióan meghaltak, ez nem játék. És többször ennyien küzdenek a post-COVID-dal (én ismerősöm is)
4. Az újabb mutánsokat egyre kevesebben ússzák meg, egyre több a halott és súlyos eset.
Kérdező, ez a baromság, hogy "a legtöbb ember tünetmentesen vagy megfázás jellegű tünetekkel átvészel".
Mert egyrészt ez nem így van, másrészt meg nem tudhatod hogy ki lesz az aki átvészeli könnyen és ki az aki meg nem.
Én 50 éves vagyok, 2 napos erős rosszulléttel, magas lázzal túl voltam rajta. Gyerekem 16 évesen hasonlóan, csak magas láz nélkül. Ellenben fél évig nem volt utána szaglása és még mindig csak büdöset érez nem szagokat, illatokat. Hasonló korú házaspárnak viszont mindkét tagja belehalt, otthagyva a gyerekemmel azonos korú gyereküket és a testvérét árván, ahogy volt hogy teljes családot vitt el, szülőket és a huszonéves gyerekeiket.
A védőoltás olyan, mint egy biztosítás. Azt sem azért fizeted mert tudod hogy a tízezerből pont a te lakásod fog leégni, hanem éppen amiatt mert mert senki nem tudja kinek a lakása lesz az az 1 a tízezerből ami le fog égni - lehet hogy a tied.
3) A legtöbben nem a Covidban hallnak meg, hanem abban, hogy félrekezelik öketa kórházakban. Ha kell, hanem mindjárt lélegeztögépre teszik öket, sokan pont ez miatt hunynak el.
Egyébként egyre több érdekesség derül ki, közbe kiderült pl Németroszágban is, hogy miközben az föindok a lezárásokra az volt, hogy ne legyen túlterhelve az ege´szségügy, 4000-el csökkenteték 2020-ben az intenib kórházi ágyak számát 2019-hez képet, hogy magasabbnak nézzen ki a kórházi ágyak leterheltsége. Az is kiderült, hogy Németroszágban több kórház hamisan magaas adatokat diktált be az intenzív ágyak leterhele´se terén, hogy több támogatást kapjon..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!