Számodra mennyire nemzeti kérdés a foci, mennyire határozza meg a magyarságodat, hogy kinek szurkolsz?
A fideszesek lelkesen mondják, hogy aki más csapatnak szurkol, az hazaáruló. Valóban egy bugyuta labdajátéknak ilyen jelentősége van, hogy ezen múlik, hogy ki magyarérzelmű, és ki nem?
Szavazzatok!
Elég méltatlan kezd lenni ez a beszélgetés. Ezzel gyakorlatilag hazugnak /de minimum álszentnek/ állítod be a sportolókat. Ezt a pszichiáteres dolgot pedig nem is értem, sokat járnak agyturkászhoz az élsportolók? Ez új. A dopping még kimaradt, ha valaki esetleg becsatlakozna.
Csak ismételni tudom magam, ha nem tetszik a sport, az azt körül vevő miliő vagy bármi, nem kell nézni. De szerintem elég gáz, ha magyarként a magyarok ellen szurkolsz.
'Ezt a pszichiáteres dolgot pedig nem is értem, sokat járnak agyturkászhoz az élsportolók? Ez új.'-igen,sok évre visszamenőleg ha olvashatsz róluk készült interjúkat akkor megemlítik őket.és ne a futballból induljunk ki ahol csernus doktort vették fel a csapat mellé, hanem a legkülönfélébb sportágak sportolói járkálnak, kivétel alig van.de meglepő hogy erről nem tudsz,talán mert nem érdekel a téma?jön egy rossz eredmény ami a kishitűségből fakad és irány a pszihiáter..
' gyakorlatilag hazugnak /de minimum álszentnek/ állítod be a sportolókat'-ez az egymásra utaltság kölcsönös.a.szurkoló elhiszi hogy számít valamit,az sportoló elhiszi hogy az eredménye számít másoknak.mindkettő tartalmaz részigazságot de azért túlzásokba sem kell esni.mindenhol a világon hobbi az élsport a sportolók szempontjából,csak itt nálunk veszik vérremenően komolyan, mintha élet-halál kérdés lenne 1-1 meccs.nem véletlen hogy a csapatsportágakat tekintve nálunk már gyerekkorban a végeredményre mennek az edzők,nem pedig arra hogy minél több dolgot elsajátítson a gyerek.a hibákat is szigorúan büntetik amivel csak elbizonytalanítják a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!