Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Számodra mennyire nemzeti...

Számodra mennyire nemzeti kérdés a foci, mennyire határozza meg a magyarságodat, hogy kinek szurkolsz?

Figyelt kérdés

A fideszesek lelkesen mondják, hogy aki más csapatnak szurkol, az hazaáruló. Valóban egy bugyuta labdajátéknak ilyen jelentősége van, hogy ezen múlik, hogy ki magyarérzelmű, és ki nem?

Szavazzatok!

2021. jún. 23. 06:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
82%

Elég magas lovon ülsz amikor ilyennel vagdalózol, hogy a foci a fideszesek bugyuta labdajátéka elég fekete-fehér szemléletre vall.

Azért mert most ilyen nagy a fociőrület az EB körül nem azt jelenti, hogy mindenki bamba f@sz aki szereti a focit. Én peldaul sokkal jobban kedvelem a klubfocit ami nyár kivételével egész évben van és semmi de semmi köze magyarokhoz a kedvenc csapatomnak.

Az meg a másik, hogy valaki lelkesedik valamiért és ha nem úgy jön össze ahogy szeretné minek belekalárogni? Olyan egy ellenszenves tahóság...

2021. jún. 23. 08:04
 12/34 anonim ***** válasza:
65%
6: engem meg hidegen hagy az úszás, nem nézem, max. Olimpián, de mégis örömmel nyugtázom ha XY magyar úszó jó eredményt ér el. Ugyanígy vagyok a kézilabdával, stb-vel is.
2021. jún. 23. 08:06
 13/34 anonim ***** válasza:
68%
#11 A logika nem az erősséged, mi? Segítek: az "aki nem a magyaroknak szurkol, az nem magyar" állításból nem következik, hogy aki a magyaroknak szurkol, az magyar.
2021. jún. 23. 08:06
 14/34 anonim ***** válasza:
61%
Hagyjál már vele békén engem, békés Wartburg szerelgető magyar állampolgárt.
2021. jún. 23. 08:08
 15/34 anonim ***** válasza:
89%

A legtöbb ember magasról szarik a focira és ugyanolyan magyar állampolgár, mint aki üvöltve szurkol a stadionban nekik.

Tudom,fideszeseknél ez úgy van ,hogy ők mondják meg ki a magyar meg ki nem,de attól még nem lesz igaz.

2021. jún. 23. 09:40
 16/34 anonim ***** válasza:
83%
Magyar állampolgár: fociszurkoló, de nem tudja a Himnuszt, a Szózatot, se a Nemzeti Dalt az első verszak után, nem tudja azt sek, hogy ezeket mikor írták, nem tud felsorolni magyar találmányokat, magyar felfedezéseket, de ugyebár szurkol a magyaroknak, szóval 100%-osan magyar 😂😂😂😂😂
2021. jún. 23. 09:45
 17/34 anonim ***** válasza:
94%

16) szerintem azért a Himnuszt mindenki tudja..

Orbán áldd meg az istent

Jó kedvvel és krumplival

Nyújtson Orbán védő kart

Aki küzd a migránssal

Soros akit régen tép

Hozz reá víg esztendőt

Megbűnhődte már e nép

Gyurcsányt és a sorost.

2021. jún. 23. 09:53
 18/34 A kérdező kommentje:
16: plusz tegyük hozzá, hogy a nagymagyaroknak gyakran ordas helyesírásuk van itt, vagyis még arra sem veszik a fáradságot, hogy rendesen megtanulják a saját nyelvüket, hogy helyesen tudjanak írni, csak a keblük dagad
2021. jún. 23. 10:29
 19/34 anonim ***** válasza:
87%
Hosszú Katinka versenyeit nem nézik így az emberek. Pedig sokkal többet elért, mit a magyar focisták valaha fognak. Vagy például Michelisz Norbert nevét hányan hallották a nagy magyar foci szurkolók közül? Mert ő is többet ért el.
2021. jún. 23. 11:49
 20/34 anonim ***** válasza:
87%
Nem nézem sem Hosszú Katinka, sem Michelisz Norbert versenyeit, de attól még örülök, ha sikert érnek el, mert magyarok.
2021. jún. 23. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!