Számodra mennyire nemzeti kérdés a foci, mennyire határozza meg a magyarságodat, hogy kinek szurkolsz?
A fideszesek lelkesen mondják, hogy aki más csapatnak szurkol, az hazaáruló. Valóban egy bugyuta labdajátéknak ilyen jelentősége van, hogy ezen múlik, hogy ki magyarérzelmű, és ki nem?
Szavazzatok!
Elég magas lovon ülsz amikor ilyennel vagdalózol, hogy a foci a fideszesek bugyuta labdajátéka elég fekete-fehér szemléletre vall.
Azért mert most ilyen nagy a fociőrület az EB körül nem azt jelenti, hogy mindenki bamba f@sz aki szereti a focit. Én peldaul sokkal jobban kedvelem a klubfocit ami nyár kivételével egész évben van és semmi de semmi köze magyarokhoz a kedvenc csapatomnak.
Az meg a másik, hogy valaki lelkesedik valamiért és ha nem úgy jön össze ahogy szeretné minek belekalárogni? Olyan egy ellenszenves tahóság...
A legtöbb ember magasról szarik a focira és ugyanolyan magyar állampolgár, mint aki üvöltve szurkol a stadionban nekik.
Tudom,fideszeseknél ez úgy van ,hogy ők mondják meg ki a magyar meg ki nem,de attól még nem lesz igaz.
16) szerintem azért a Himnuszt mindenki tudja..
Orbán áldd meg az istent
Jó kedvvel és krumplival
Nyújtson Orbán védő kart
Aki küzd a migránssal
Soros akit régen tép
Hozz reá víg esztendőt
Megbűnhődte már e nép
Gyurcsányt és a sorost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!