Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hipokrata-e az ember, ha...

Bbenjoe kérdése:

Hipokrata-e az ember, ha tüntet a Fudan egyetem, illetve a kínai vezetés ellen, de amúgy pedig lazán megveszi a kínai termékeket?

Figyelt kérdés

2021. jún. 17. 20:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%

Ha nem vagy funkcionális analfabéta, akkor érted, hogy a Fudan megvalósítására hiányolom az alternatív koncepciót. Persze valószínűleg érted is, csak trollkodsz, mint kb. minden elvtársad, mert nem a véleményedet akarod ütköztetni, hanem gyűlölködni, beszólogatni és béé🐑🐑🐑getni vissza, amit a telex/444 megírt.

2021. jún. 17. 21:32
 12/17 anonim ***** válasza:

11! Nyugi barikám, itt te bégetsz inkább nagyon hangosan, na segítek mit mire írtam!

a válaszod ezen része: "bár ennek az ellenzéknek nem mintha sűrűn lenne alternatív javaslata bármire is" .fogott meg, mert láttam benne a lehetőséget, hogy rávilágítsak mennyire gyakran javasol az ellenzék alternatívát a Fidesz helyett. Érted? Írtál egy könnyen parodizálható/kifigurázható dolgot, én meg lecsaptam, és neked ez most nem tetszik.

2021. jún. 17. 21:43
 13/17 anonim ***** válasza:
11. alternatívát? Mint pl. hogy a fudan helyett a már melévő magyar egyetemekre vagy akár általában az oktatásra költsék ezt a pénzt? Vagy hogy ha a fudan ide akar jönni, akkor vegyenek meg egy területet és építsenek maguk egy épülete a saját egyetemüknek? Nem az van, hogy versengenek az EU országok, hogy magukhoz csábítsák a fudant. Orbán ajánlotta fel nekik, hogy jöjjenek ide és majd a hülye adófizetők úgyis kifizetik az egyetem árát.
2021. jún. 17. 21:48
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Kemény szinjáték az egész és ebből is kiderült, hogy mennyire a nyugat és az USA rángatja dróton az ellenzéket. Ők hidegháborúsdit játszanak Kinával a szinpadon, de az asztal alatt óriási üzletek mennek. Tönkremenne az USA de még a német gazdaság is ha Kina úgy akarná.

Nagy kérdés, hogy ezeket a titkos kormányzati terveket ki szerezte meg. Annyi biztos, hogy az USA által pénzelt okonyomozó portálon jelent meg először a hir.

2021. jún. 17. 22:36
 15/17 anonim ***** válasza:
57%

14. Nem nézel te túl sok krimit? "Titkos"? Neked a Magyar Közlöny USA által pénzelt portál? Nézesd meg magadat.

[link]

2018 októberben jelent meg az a miniszterelnöki határozat, amiben Orbán Viktor felhatalmazza az innovációért és technológiáért felelős minisztert és a külgazdasági és külügyminisztert, hogy készítsék elő a Magyarország és a Kínai Népköztársaság között a Fudan Egyetem magyarországi felsőoktatási tevékenységének támogatásáról szóló megállapodást.

Aztán a 2020-as év utolsó Magyar Közlönyéből derült ki, hogy 2021-es költségvetés terhére mekkora kötelezettséget vállalhat az állam: 821429000 forintot.

2021. jún. 17. 23:35
 16/17 anonim ***** válasza:

@15

Hallod olvasd már el ezt a cikket:

[link]

Az, hogy milyen feltételekkel, milyen cégnek, pontosan hol, stb... Titkos kormányzati dokumentumok voltak amelyet a Direkt36 tényfeltáró (USA által pénzelt) oldal szellőztetett meg. Nem is egy, hanem pontosan 2 ilyen dokumentumot szerzett meg a portál. Titkosszolgálat kellett legyen mögötte! Ez már csak azért is valószinű, mert besúgó Fideszes nem hinném, hogy épp egy amerikai érdekeltségű laphoz ment volna az infóival.

2021. jún. 18. 04:31
 17/17 anonim ***** válasza:

"Annyi biztos, hogy az USA által pénzelt okonyomozó portálon jelent meg először a hir." Nem, először a Magyar Közlönyben jelent meg a hír.

Hogyan lehetnek egy nem (egyenlőre) titkosított állami beruházás dokumentumai titkosak? És miért lenne titkos egy egyetem, amit az állam az adófizetők pénzéből építtet? Egyáltalán honnan szeded, hogy titkos dokumentumok, amikor sehol nem említenek ilyet (még a propagandamédia se). Mondom, hogy ne nézz annyi krimit, mert azt hiszed az a valóság.

2021. jún. 18. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!