Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hipokrata-e az ember, ha...

Bbenjoe kérdése:

Hipokrata-e az ember, ha tüntet a Fudan egyetem, illetve a kínai vezetés ellen, de amúgy pedig lazán megveszi a kínai termékeket?

Figyelt kérdés

2021. jún. 17. 20:42
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
He? Mi van?
37 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Orbán Viktor!
2021. jún. 17. 20:45
 2/17 anonim ***** válasza:
64%

Kezdjük ott, hogy hipokrita!

A válasz pedig, nem!

Én a magyar kormányt is megvetem, és ellenzem sok beruházásukat, ettől még megveszem a magyar terméket meg itt is lakom, de nem szeretem a kormányt a rendszert, a beruházásaikat.

ugyanez igaz Kínára is.

2021. jún. 17. 20:48
 3/17 anonim ***** válasza:
74%

Az nem zavar, hogy aki a fudan ellen van, az az ellen van, hogy a kormány évtizedekre eladósítsa az országot és kínai pénzből a kínaiaknak építessen hitelből kínai cégekkel magyar terültre (amit persze szintén ingyen ad)?

Hiába írkáltok ki kérdéseket, ha nem tudjátok felfogni, hogy nem az egyetem ellen vannak az emberek, hanem az ellen, amit fent írtam.

2021. jún. 17. 20:49
 4/17 anonim ***** válasza:
56%
Én már nem lepődöm meg az egyetemen. Ezt az országot már réges réegen eladták. Ez már mindenkié, csak nem a magyaroké. Az, hogy Kínának Oroszországnak vagy más keleti diktatúrának adják elfelé az szinte már teljesen mindegy.
2021. jún. 17. 20:51
 5/17 anonim ***** válasza:
Semmi bajom a kínai egyetemmel és a kínai termékekkel, az más kérdés hogy persze a magyar termékeket szívesebben vásárolom meg.
2021. jún. 17. 20:51
 6/17 anonim ***** válasza:
Csak nehogy a kínai maffia is begyűrűzzön ide az olcsó kotyvasztott kábszereivel, mert akkor csúnya világgal nézünk szemben..
2021. jún. 17. 20:53
 7/17 anonim ***** válasza:
45%
Játsszunk egy játékot. Egy évig ne vegyél semmit ami kínai, vagy csak köze van hozzá. Lássuk, hány nap után omlasz össze a tudattól, hogy szinte semmit sem vehetsz.
2021. jún. 17. 21:04
 8/17 hollófernyiges ***** válasza:
81%
Nem a kínai emberek, kínai kultúra, kínai gyárak a problémásak, hanem a kormányuk. Pont mint nálunk.
2021. jún. 17. 21:05
 9/17 anonim ***** válasza:
15%

"aki a fudan ellen van, az az ellen van, hogy a kormány évtizedekre eladósítsa az országot"

Ehhez képest az ellenzék nagyon arra hegyezte ki az ezzel kapcsolatos kampányát, hogy fúj kommunisták. Még kínai mintás Fideszes zászlót is lengettek és #noFudan az üzenetük és nem az, hogy #noHitel vagy #neMiFizessünk. Alternatív megvalósítás pedig szóba sem került (bár ennek az ellenzéknek nem mintha sűrűn lenne alternatív javaslata bármire is).

2021. jún. 17. 21:12
 10/17 anonim ***** válasza:
47%

" Alternatív megvalósítás pedig szóba sem került (bár ennek az ellenzéknek nem mintha sűrűn lenne alternatív javaslata bármire is)."

Ami azt illeti van, mondjuk egy másik kormány, parlament és kormányfő, ez nem elég?

2021. jún. 17. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!