Csak én érzem úgy, hogy az LMBTQ közösség elsősorban magának köszönheti a legújabb melegtörvényt?
Azt tényleg túlzónak érzem, hogy pedofilokkal emlegetik őket egy lapon - de ha megnézzük az ovis korban való érzékenyítést és a meleg mesekönyvet, ez is értelmezhető szexuális megrontásként, még ha nem konkrét fizikai formában történik is.
A másik ami engem zavar, hogy megint felveszik az áldozati pózt és azt mondják, hogy ők csak békében akarnak élni. Én az évtizedes, multik által támogatott milliárdos meleglobbi után nagyon nem ezt érzem, sokkal inkább azt, hogy a többségi társadalomra akarják erőltetni a saját értékrendjüket. A vallást, a hagyományos értékrendet nevetségessé teszik, régimódinak állítják be, helyébe a saját normalitásról alkotott képüket állítják.
Egy demokráciában pedig minden álláspontnak meg kell egymás mellett férnie, csak ekkor beszélhetünk toleranciáról. Ez nem érvényesülhet úgy, hogy a melegeket toleráljuk, de aki nem ért velük egyet, annak kuss van.
Ott nem beszélhetünk békében élésről, ahol egy multitól ma már kirúghatnak, ha nem értesz mondjuk egyet a melegházassággal. Ahogy azt sem, hogy bezárnak, megbüntetnek, ha a gyereked nemváltó műtétét ellenzed. És azt is értem, hogy ezzel nem minden meleg ért egyet, de ugyanakkor nem is szólal fel ellene...
Szerintem ennek már ideje volt véget vetni.
Tényleg nem érted mi a különbség a között, hogy valaki extrém alacsony életkorra gerjed, vagy a saját nemére? Lehet átfedés abnormális közegekben (pl. cölibátust gyakorló pap, vagy szerzetes lehet pedofil is), de máshol nem az a jellemző.
Az emberiség történelmében mindíg is problémás volt, a természetellenes közösségek erkölcse. A cölibártus, a zárdák, kolostorok, tengerjáró hajók, mind ilyenek.
40-es te nyilvánvalóan ugyanolyan felületes, szakirodalmat hírből sem ismerő kretén vagy, mint a felebarátaid amúgy mind. Ez abből a hozzászólásodból meg a Jézusról tett kiejelntéseidből kiderül.
Nem csoda, hogy fel tudják veletek mosni a padlót Orbánék, mert semmihez nincsen agyatok :D.
És megint feledésbe merült, hogy a kérdező arról beszélt, hogy transzneműek a nemi szervüket mutogatják ovisoknak.
Aztán annyi maradt belőle, hogy drag királynők (akik zömmel ciszneműek) meséket olvasnak ovisoknak.
Meg annyi marad, hogy anyád, meg aki nem ért velem egyet az pusztuljon. Ennyire futja az átlag homofóbtól és transzfóbtól.
És még mindig nem született válasz, hogy mia tökömért a transznemű drag queen olvassa a mesét az én gyerekemnek az oviban. Mert ez olyan szépen hangzik, de annyira k_rvára szeretném már tudni, hogy miért ő olvassa neki fel?
A "transzfóbozás" különben tipikus retardok által használt szó, ami még 5 évvel ezelőtt se létezett. De mivel már beemeltük a b*zimozgalomba a tökös csajokat is, így kellett az újabb műszó, amivel megbélyegezni lehet.
Kíváncsi vagyok hány év múlva fog jönni a "pedofób".
Ha egy bohóc olvasná fel, az rendben lenne? Csak mert a drag előadás gyakorlatilag egy bohóckodás. Nemcsak, hogy a drag előadók zöme nem transznemű, de elég sok transzneműnek vannak fenntartásai a drag előadókkal szemben. Részben azért mert a magadfajta egybitesek nem fogják fel a különbséget a kettő között.
Gondolom, szerinted Gálvölgyi és Benny Hill is transznemű, nem is szólva a Monty Python csoportról, mert az ő kabaréikban is gyakori a nőnek beöltözés.
És még mindig nem árultad el, a transzneműek hol mutogatják a nemi szerveiket ovisoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!