Csak én érzem úgy, hogy az LMBTQ közösség elsősorban magának köszönheti a legújabb melegtörvényt?
Azt tényleg túlzónak érzem, hogy pedofilokkal emlegetik őket egy lapon - de ha megnézzük az ovis korban való érzékenyítést és a meleg mesekönyvet, ez is értelmezhető szexuális megrontásként, még ha nem konkrét fizikai formában történik is.
A másik ami engem zavar, hogy megint felveszik az áldozati pózt és azt mondják, hogy ők csak békében akarnak élni. Én az évtizedes, multik által támogatott milliárdos meleglobbi után nagyon nem ezt érzem, sokkal inkább azt, hogy a többségi társadalomra akarják erőltetni a saját értékrendjüket. A vallást, a hagyományos értékrendet nevetségessé teszik, régimódinak állítják be, helyébe a saját normalitásról alkotott képüket állítják.
Egy demokráciában pedig minden álláspontnak meg kell egymás mellett férnie, csak ekkor beszélhetünk toleranciáról. Ez nem érvényesülhet úgy, hogy a melegeket toleráljuk, de aki nem ért velük egyet, annak kuss van.
Ott nem beszélhetünk békében élésről, ahol egy multitól ma már kirúghatnak, ha nem értesz mondjuk egyet a melegházassággal. Ahogy azt sem, hogy bezárnak, megbüntetnek, ha a gyereked nemváltó műtétét ellenzed. És azt is értem, hogy ezzel nem minden meleg ért egyet, de ugyanakkor nem is szólal fel ellene...
Szerintem ennek már ideje volt véget vetni.
"Mert a magyar lehet, hogy a felszínen nagyon európainak akar tűnni, még az európaiabbnál is európaibbnak - volt erről egy térkép nemrég -, belül azonban mindig is, minden kívülről jövő dolgot idegenkedve fogad."
Akkor el fogod dobni az agyad, mert a homoszexualitás szót egy magyar ember alkotta meg. Itt az ideje, hogy megvédjük, ami a miénk.
31: és ha egy magyar találta ki, akkor ez mégis miben cáfolja meg azt, ami leírtam? :D
Védd meg ami szerinted a tiéd, csak a kultúrát hagyd békén, mert el lesz kenve a szád.
A meleg sem megy az óvodába.
A pedofil pap ellenben megy. Aztán nekiáll tapizni a ministráns gyerekeket.
#34 Látom a tényekkel változatlanul hadilábon állsz. Alig néhány éve került elő a #MeToo mozgalom, ami arról szólt, hogy egy csomó nő (és nem egy férfi) "elment a médiába", "telesírta", és azt a többletjogot követelte, hogy végre legyen már annak következménye, ha valaki hatalmi pozícióból sorozatos szexuális zaklatást követ el.
Olyanról viszont, hogy transzneműek oviban mutogatják a nemi szerveiket megint csak te hallottál, gondolom valami jóféle jobber hírportálon.
"A meleg sem megy az óvodába."
https://www.youtube.com/watch?v=Uy7Oj4fSzuI
https://www.youtube.com/watch?v=EBkcVtHXiLs&t=110s
https://www.youtube.com/watch?v=Mg3FwldlO9s&t=356s
(imádom, hogy egy gyors rákereséssel meg lehet titeket szopatni)
Az első videóban a drag queen mesét olvas a gyerekeknek egy könyvtárban. A másik 2 videóban meg oviban/iskolában. Mind kanadai történet ha jól értettem.
Pontosan mivel van bajod? Hogy egy női ruhába öltözött férfi olvas mesét? Vagy a mese tartalma biztos OLYAN? Pontosan milyen negatív következménye lehet ez a gyerekekre nézve? (Be fognak tőle buzulni szerinted vagy mi?)
És mit is válaszoltál a pap megy az oktatási intézménybe kereszténységet oktatni kérdésre? Az rendben van? Akkor is, ha a pap pl 1 gyerekkel van kettesben (mint ahogy pl a fiam iskolájában történt, és ezzel a videóval ellentétben az Magyarországon volt)? Azzal nincs gond? Ott nem történhetnek bajok?
A kérdés költői, tudjuk, hogy *AZ* tényleg veszélyt jelenthet a gyerekre, a meseolvasással ellentétben.
38:
"Pontosan mivel van bajod? Hogy egy női ruhába öltözött férfi olvas mesét?"
Amúgy ezen a kijelentéseden egy transz rohadtul megsértődne csak szólok :DDD
Különben igen, pontosan ezzel van bajom. Azt látom, hogy ez szerinted nem baj. Meg az se, hogy ő mesél a gyerekeinknek (mármint nem a tiédnek) szexről egy védőnő vagy egy erre kiképzett tanár helyett.
Egy transz/meleg mennyi eséllyel kevésbé pedofil mint egy pap te szerencsétlenség? Vagy te úgy godnolod, hogy az LMBT-be makulátlan szent emberek vannak? Ott, ahol eleve szexuális tlmákkalo mennek oda a gyerekekhez, amíg egy pap a jobb életre neveléssel, erkölcsi témákkal, tanításokkal megy? Melyik erkölcsösebb szerinted? Ha ismerős még neked ez a fogalom a nagy egyenlőségben?
Ezen nem akadni ki egyetlen egy transz személy sem, mert a drag queenek (általában) nem transz nők, hanem cisznemű férfiak. A drag maga egy performansz, "civilben" nem női ruhában járkálnak az utcán. Nézz rá a drag queenekre, szerinted van BÁRKINEK annyi ideje és energiája, hogy a sarki közértbe is ennyire kisminkelten és agyonöltözve járjon?
Én speciel a toleranciát és mások elfogadását sokkal mélyebb és fontosabb erkölcsi elvnek tartom, mint a katolikus erkölcsöt, de ez már csak az én személyes erkölcsi világnézetem.
Továbbá azok az erkölcsi elvek, amikről ezek a drag queenek szoktak beszélni, nagyságrendekkel közelebb állnak a krisztusi erkölcshöz, mint a katolikus, evangélikus, vagy református erkölcs. Jézus olyan erkölcsi elveket vallott magának, mint a határtalan szeretet a felebarátaid irányába (szeresd felebarátod úgy, ahogy magadat), elutasította a kirekesztés minden formáját (az vesse az első követ, aki bűntelen), és undorodna attól a pompától és pazarlástól, amit a mai egyházak művelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!