Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi értelme van kiállni a...

Mi értelme van kiállni a hagyományos családmodell mellett?

Figyelt kérdés
Mindenkinek saját döntése, hogy milyen családmodellt preferálja. Miért kell ebből politikát csinálni?
2021. jún. 16. 11:08
1 2 3 4
 21/32 Vuk-91 ***** válasza:
66%
A hagyományos, más néven "nukleáris" családmodell azt feltételezi, hogy a család a szülőkből (anya, apa), Gyerekekből, illetve az őket körülvevő rokonokból áll. Bár a családmodell nem rossz ötlet, enyhe túlzás azt állítani, hogy fizikailag lehetséges fenntartani minden esetben. Engem például anyám nevelt, válás után a gyermekkorom megmaradt részében nem mondhatom, hogy az én családmodellem egy nukleáris család lenne. Sokakat nevelőszülő(k) nevelnek fel. Az a baj, hogy az embert nem gép, és sok hibája van, mérgező kapcsolatok meg főleg nagy akadályt jelentenek az ilyen családmodell fenntarthatóságában. Nem is kell kiállni érte: lesznek ilyen családok, még akkor is, ha ritkák. Értelmesebb kiállni a hátrányos helyzetűekért, a fogyatékkal élőktől a lmbt csoportbelieken át egészen a magányos szülők, munkanélküliek, és hajléktalanok sokaságáig.
2021. jún. 16. 12:46
 22/32 anonim ***** válasza:
21%
21-es, látom beszoptad a liberalista propagandát, Gratulál!......................................Ja, nem!!!!!!
2021. jún. 16. 12:55
 23/32 A kérdező kommentje:
Mi van kormánypártiak, 2006-ban akkora fülest kaptatok a rendőröktől, hogy így megbolondultatok? 😄 Annyi értelmetlen válasz születik tőletek, hogy az valami hihetetlen. Nyugatról jött embereknek kéne itt kormányozniuk eskü.
2021. jún. 16. 13:21
 24/32 anonim ***** válasza:
31%
Mi van baloldaliak, 2006-ban annyit lőttek a tömegbe, hogy így megbolondultatok? 😄 Annyi értelmetlen válasz születik tőletek, hogy az valami hihetetlen. Nyugatra kellene mennetek, így senkinek sem hiányoznátok, eskü.
2021. jún. 16. 13:32
 25/32 A kérdező kommentje:
Ja mert ti magyarok aztán annyira felsőbbrendűek vagytok, hiába szar a fizetés nálunk, hiába szar az eü, attól még büszkélkedtek a magyarságotokkal és a putyinizmusotokkal. Na ezért kell ide egy valódi nemzetellenes Európai Egyesült Államokban gondolkodó kormány, hogy kigyógyítsák belőletek ezt a beteges soviniszta, nemzetieskedő szarságatokat. Eskü megérdemeltétek 2006-t. Sokáig abban a hitben éltem, hogy túlzás volt az a rendőrattak és diktatórikus is volt, de magatoknak köszönhetitek a gumilövedékeket azzal, hogy kukákat borítottatok, autókat gyújtogattatok, mert az minden volt csak békés tüntetés nem. Remélem, hogyha egyszer lesz kormányváltás és ugyanúgy fogtok hőzöngeni akkor is fogtok kapni a pofátokra. Miattatok utáltam meg a nemzeti jelképeket, undorodom már a magyar zászlótól is. Nem akarok elmenni innen, a nyugat jöjjön ide, nyugatról kormányozzák ezt az országot és büntessék a nemzeti gondolkodást!
2021. jún. 16. 14:44
 26/32 anonim ***** válasza:
34%
Kibújt a szög a zsákból, megint csak egy elvakult magyargyűlölő marxistához van szerencsénk.
2021. jún. 16. 14:47
 27/32 anonim ***** válasza:
53%
Ahogy, mondod 26-os!
2021. jún. 16. 14:48
 28/32 anonim ***** válasza:
43%
Kérdező, románként mért nem mész vissza Romániába, ha gyűlölöd a magyarokat?Întrebător, nu te întorci în România, măsurat de români, dacă urăști ungurii?
2021. jún. 16. 14:49
 29/32 anonim ***** válasza:
51%
na a sok agyhalott, orosz és kinai segget nyaló, azoknak az ország javait átjátszó, fajmagyar fideszes megint igazi magyarnak hiszi magát, és magyaráz
2021. jún. 16. 16:43
 30/32 anonim ***** válasza:
42%
29. Én viszont nem hiszem, hanem tudom, hogy neked sem itt van a helyed, hanem külföldön, te magyarok szégyene!
2021. jún. 16. 16:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!