Mi értelme van kiállni a hagyományos családmodell mellett?
Komolyan képesek vagytok 444-es cikkekkel bizonygatni az igazatokat? Szánalmas.
Ha van mondandód áll ki mellette de ne úgy,hogy mutogatod honnan szedted.Jó hogy nem nők lapja,origó vagy Blikk cikket hoztál.
Hogy függ össze a homofóbia és a fidesz?
Agyhalott,kapcsold ki a tv-t és tedd le egy kicsit a telefont.Létezik a politikán kívül élet..:D
Nem vagyok fideszes,nem támogatok én semmilyen politikai pártot.Nem kell ahhoz beállnom egyik sorba se hogy meglegyen a saját véleményem,nem vagyok olyan birka mint te.
12-es itt van egy Nature cikk, gondolom ebben nincs kifogásod, illetve melléraktam néhány másik cikket, azért hogy ne beszélj ekkora zöldségeket!
Amúgy, vicces,hogy ti balosoknak a 444, addig "objektív hírforrás", ameddig a hagymázó elméleteiket alátámasztja!
13-as, nem nem normális, és mondok még valamit:Nem kell ilyen degenerált nemzetietelen,kétszínű, senkházinak lenni!
"Komolyan képesek vagytok 444-es cikkekkel bizonygatni az igazatokat? Szánalmas.
Ha van mondandód áll ki mellette de ne úgy,hogy mutogatod honnan szedted.Jó hogy nem nők lapja,origó vagy Blikk cikket hoztál."
Kicsit sem zavarjon meg, hogy a 444 egy nemzetközileg is elismert, híres tudományos lapnak a cikkére hivatkozik. Titeket tényleg nem zavar a valóság :D
Persze, nem vártam tőlük mást, de én nem tudom megszokni, hogy valaki ennyire vak legyen az ennyire nyilvánvaló dolgokra.
A 444 csak a libsik javára szokott hazudni. Ha olyan cikket közölnek, ami minket, normális embereket igazol, akkor az biztosan igaz.
A kérdésre válaszolva: azért, mert a hagyományos családmodell évezredeken át kiválóan működött, amíg a komcsik tönkre nem tették, és nincs jobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!