Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi értelme van kiállni a...

Mi értelme van kiállni a hagyományos családmodell mellett?

Figyelt kérdés
Mindenkinek saját döntése, hogy milyen családmodellt preferálja. Miért kell ebből politikát csinálni?
2021. jún. 16. 11:08
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%
#3 a hagyományos családmodell a házasság. na most ez gyerekhez nem kell
2021. jún. 16. 11:35
 12/32 anonim ***** válasza:
0%

Komolyan képesek vagytok 444-es cikkekkel bizonygatni az igazatokat? Szánalmas.

Ha van mondandód áll ki mellette de ne úgy,hogy mutogatod honnan szedted.Jó hogy nem nők lapja,origó vagy Blikk cikket hoztál.

2021. jún. 16. 11:37
 13/32 anonim ***** válasza:
64%
#8 "Azt fogja normálisnak látni,érezni hogy két azonos nemű ember nevel és vállal gyermeket.De ez nem normális." de, normális, és nem ettől még nem lesz ő is homoszexuális, ellenben olyan homofób degenerált fideszes sem mint te.
2021. jún. 16. 11:37
 14/32 anonim ***** válasza:
17%

Hogy függ össze a homofóbia és a fidesz?

Agyhalott,kapcsold ki a tv-t és tedd le egy kicsit a telefont.Létezik a politikán kívül élet..:D

Nem vagyok fideszes,nem támogatok én semmilyen politikai pártot.Nem kell ahhoz beállnom egyik sorba se hogy meglegyen a saját véleményem,nem vagyok olyan birka mint te.

2021. jún. 16. 11:42
 15/32 anonim ***** válasza:
6%

12-es itt van egy Nature cikk, gondolom ebben nincs kifogásod, illetve melléraktam néhány másik cikket, azért hogy ne beszélj ekkora zöldségeket!

[link]

[link]

[link]

[link]

Amúgy, vicces,hogy ti balosoknak a 444, addig "objektív hírforrás", ameddig a hagymázó elméleteiket alátámasztja!

13-as, nem nem normális, és mondok még valamit:Nem kell ilyen degenerált nemzetietelen,kétszínű, senkházinak lenni!

2021. jún. 16. 11:42
 16/32 anonim ***** válasza:
48%

"Komolyan képesek vagytok 444-es cikkekkel bizonygatni az igazatokat? Szánalmas.

Ha van mondandód áll ki mellette de ne úgy,hogy mutogatod honnan szedted.Jó hogy nem nők lapja,origó vagy Blikk cikket hoztál."

Kicsit sem zavarjon meg, hogy a 444 egy nemzetközileg is elismert, híres tudományos lapnak a cikkére hivatkozik. Titeket tényleg nem zavar a valóság :D

2021. jún. 16. 11:43
 17/32 anonim ***** válasza:
32%
Nem zavarja őket, a liberális agyhalottaktól, mit vártál?!?!
2021. jún. 16. 11:46
 18/32 anonim ***** válasza:
24%

Persze, nem vártam tőlük mást, de én nem tudom megszokni, hogy valaki ennyire vak legyen az ennyire nyilvánvaló dolgokra.

2021. jún. 16. 11:49
 19/32 anonim ***** válasza:
37%

A 444 csak a libsik javára szokott hazudni. Ha olyan cikket közölnek, ami minket, normális embereket igazol, akkor az biztosan igaz.

A kérdésre válaszolva: azért, mert a hagyományos családmodell évezredeken át kiválóan működött, amíg a komcsik tönkre nem tették, és nincs jobb.

2021. jún. 16. 12:32
 20/32 anonim ***** válasza:
32%
A 19-esnél a pont!
2021. jún. 16. 12:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!