Fidesz miért erőlteti ennyire a Rákosrendező mutyiját? Nem zavarja őket hogy senki nem akarja ezt?
Mi az, hogy "senki sem akarja ezt"?
A főváros jelenlegi vezetése mindent ellenez, legyen az egy tér felújítása vagy egy teljesen üres terület beépítése, egy sport világverseny, egyetemi épület. Mindig az a lényeg, hogy nemet mondjanak, de közben önmaguktól semmit nem képesek csinálni.
Sorolj már fel 5 olyan jelentős beruházást amit az elmúlt 5 évben ez a fővárosi vezetés indított el a fővárosban! Nem fog menni.
De ez neked világra szóló korrupció, miközben azok állítják ezt akik el akarták adni a városházát a hátad mögött. Te meg nekik hiszel és nem azoknak akik minden hasonló hazug propaganda ellenére pont úgy valósították meg az állami beruházásokat eddig is ami a fővárosnak jó volt és értéket teremtett.
"Nem akarja egyik magyar sem ezt."
én magyar vagyok, Magyarországon születtem és itt élek és itt dolgozok.
én akarom.
te meg hazudsz.
Ez volt a Liget projekttel is, megvoltak a tervek, a libsik akasztották, ahol tudták, ment a ellenkezés, aztán megépült, s hirtelen többet járnak oda, mint WC-re. A Puskás stadionnal szintúgy. Ez politikai hiszti, szó szerint ezt akarta a városvezetés: magántőkéből újuljanak meg ezek a terek. Most meg visítanak, mert az történik, amit akartak. Karácsony Gergely park-város koncepciójáról meg annyit, hogy ezernyi területe van a fővárosnak, eddig miért nem kezdett semmit egyikkel sem?
Másik példa: Újpesti dunapart. Egy mocsok, susnyás az egész. Évekkel ezelőtt volt egy terv, az is el lett akasztva a libernyákok által, azóta is a mocsok és a szemét van ott csak.
Nem csinál semmit Budapest városvezetése, csak akadályozza a város fejlődését. Ne épüljenek lakások, ne legyen park Újpesten a Duna parton, ne legyen semmi, csak hulljon a vakolat a romkocsmák faláról.
Ilyen irreális ábrándok, hogy park-város meg megfizethető lakások, teljesen szép ötlet, de eddig miért nem épült ilyen sehol? Ja, mert egy vállalkozó sem épít 3 emeletes lakásokat 1 milliós m2 áron? Abszurd az egész. KariGeri a Starbuck-ban reggel 11-kor generált egy A.I. képet, aztán azzal haknizig, s tátott szájjal csodálják a követői. Nekifoghatnának kicsiben csinálni valamit, hogy bár hinni lehessen, hogy képesek bármire is. De nem fognak, mert teljesen inkompetensek. A fővárosi közgyűlés fele olyan Tiszás képviselőkből áll, akiket az utcáról szedtek össze valami tombola sorsoláson. Másik fele meg Fideszes vagy épp szoci naplopók.
Azért erőltetik, hogy legyen valami. Vissza és léptek az 500m-es felhőkarcolótól, nem lesz olyan épület, ami a szabályozást megsértené. Nekik van befektetőjük, és végig tudnák csinálni ezt, épülne egy új városrész.
Ezzel szemben a főváros a hulladéklerakó mocsok susnyást fogja konzerválni, mint újpesten. Na ezért. Politikai hiszti az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!