Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek kötelezőek legyene...

Szerintetek kötelezőek legyenek a covid elleni vakcinák?

Figyelt kérdés

2021. jún. 16. 10:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 Alex Fly ***** válasza:
91%
Végül is 12500 emberből 1 az égbekiáltó gazság, 80-ból 1 az teljesen rendben van.
2021. aug. 4. 14:11
 42/83 Alex Fly ***** válasza:
91%
Jav: 30-ból 1...
2021. aug. 4. 14:46
 43/83 anonim ***** válasza:
59%

40 patológiailag a koronavírus sem igazolt ugyanis boncolni nem lehet.

Írtam hogy Magyarországon lett tiltva az Astra? Szerintem nem csak azt hogy több országban is betiltották. Amit te is írtál mert vizsgálják.Na de miért is? S ettől függetlenül itt hazánkban is beoltottak vele elég sok embert.

Továbbá itt megint azzal jöttök hogy az oltástól meghalt akkor a vírustól is meghalt volna. Értem. De aki meg a covidba meghalt az lehet más vírusba vagy fertőzésbe is belehalt volna.Most az jön gondolom dehát egészségesek is haltak meg a koviban. Igen valóban de az oltástól is.

Legalábbis ezt feltételezzük hogy egészséges.

Továbbá a a Drnő amit linkeltem nem oltásellenes. De ő maga is elismeri hogy minden gyógyszernek/oltásnak van mellékhatása.

Majd mindenki eldönti hogy mit akar. Lehet neked nem probléma hogy az oltást oltástól fáj a fejed 1 hétig vagy 3 hétig megy a hasad vagy lehet még sorolni.

Mindenki el tudja dönteni neki melyik a jobb. Nem dönthetsz mások helyett.

2021. aug. 4. 15:52
 44/83 anonim ***** válasza:
43%
Persze, hogy minden gyógyszernek oltásnak lehet esetlegesen mellékhatása, a kérdés csak az, hogy mi a nagyobb kockázat, az egyénre és a társadalomra nézve, és az bizony a járvány és annak mellékhatása, szövődménye, járulékos kára...
2021. aug. 4. 16:49
 45/83 anonim ***** válasza:
36%

43

Szándékosan ferdítesz, mert nincs bizonyítva, hogy az oltástól haltak meg az emberek, lehet, hogy semmi köze hozzá, a magas vérnyomásuk következtében lett agyvérzésük, vagy infarktusuk. A vírus általi betegség azért összehasonlíthatatlanul jobban megviseli az eleve beteg emberek szervezetét, az oltás mellékhatása meg kicsi, ha van egyáltalán, így az esetlegesen meglévő alapbetegség súlyosbítását a vírus általokozott betegségtől lehet várni.

Nincs hetekig tartó fejfájás sem, meg hasmenés, viszont a vírus különféle súlyos panaszokat okozhat, tüdőgyulladást, aminek a végén belefullad a páciens a takonyba, nem valami szép halál.

Az egy napos hőemelkedés nem mellékhatás, a szervezet reakciója az oltásra, ez jelzi, hogy beindult az immunrendszer antitest termelése, az a jó, ha ez van, akkor biztosan hatott az oltás és ennyit mindenki el tud viselni, szó szerint még a gyermekek is, amint az a gyerekkori oltásoknál is ugyanígy megtörténik és ezzel győzték le a félelmetes gyermekhalandóságot, ami évszázadokon keresztül tarolt, a vakcinázással, csak az agyalágyultak vonják kétségbe a pozitív voltát.

2021. aug. 4. 16:54
 46/83 anonim ***** válasza:
25%

ne legyenek kötelezőek

de a kérdezőnek szerintem tolhatták volna az agyába a vakcinát mint a lobotómia, akkor nem lennének ilyen hülye válaszai hogy 15 év börtön mert valaki nem oltatja be magát... xD téged a levegőhasználattól kéne eltiltani

2021. okt. 12. 00:26
 47/83 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem legyen kötelező, vagy ha nem, annak magasabb TB díjat kellene fizetni. Viszont mindenki maga dönthesse el, hogy melyik vakcinát választja.
2021. okt. 12. 07:31
 48/83 anonim ***** válasza:
27%
Aki azzal jön, hogy a társadalom érdekében háttérbe kell szorítani a saját egyéni érdekeinket, az javaslom, hogy kösse fel magát, mert akkor úgy ő legalább garantáltan nem fog megfertőzni senkit.
2021. okt. 12. 10:05
 49/83 anonim ***** válasza:
20%

legyenek akkor kötelezőek amikor már sokkal biztonságosabb

de ahogy fentebb is írták hogy pl az astrával való oltást leállították, vagy sok mellékhatást okoz, addig nem kéne kötelezni.

lehet nem tudják mellékhatás-mentesre fejleszteni, de akkor legalább minimalizálni kell azokat.

egy oltásról szóló cikknél a kommentekben elég sokan írják hogy az oltott ismerős beteg, intenzíven van stb. oké hogy a kommentek nem hiteles statisztikák, de 10 kommentelőből 7 arról ír hogy beoltott ismerőse betegebb mint aki oltatlan. nem csoda hogy az ember kételkedik. vagy amikor mondják hogy 100ezer oltottból csak 12 halt meg, statisztikailag jól hangzik, de az embernek úgy is egyből az jön le hogy meghalt és nem kéri.

2021. okt. 12. 10:32
 50/83 anonim ***** válasza:
90%

10:32: arra nem gondoltál, hogy az ilyen kedves kommentelők Gödény-hívők, és direkt hazudnak? Mert én igen.

Be vagyok oltva. A legtöbb ismerősöm és családtagom szintén be van oltva. Egyiknek sincs semmi baja. Sőt, részemről egy hónappal a második oltás után életem legjobb laborleletét produkáltam.

Ebben az országban most már 5 millió 900 ezren vannak beoltva. Ha olyan rettenetes sokan betegedtek volna meg, az feltűnt volna, nem?

2021. okt. 12. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!