Hogy akar a Patrióta a Partizán vetélytársa lenni, ha két hete nem adtak ki új videót?
Az első adásban is gyakorlatilag csak egy asztalnál ülve beszélt a vlogger, nem volt mögötte komolyabb tényfeltárás, oknyomozás, videós munka. Hol vannak az interjúk, a jobboldali eszmék kifejtése, elmagyarázása?
Én szívesen néznék egy Partizánhoz hasonló színvonalú, mérsékelten jobboldali csatornát.
Háát, azért te mint rendszere telex olvasó, leszólod a telex olvasókat... Érdekes :)
Rengeteg helyesírási hibát vétenek szerinted, sőt mindbe amit láttál van, tehát elég rendszeres olvasó vagy. Tökimndegy, hogy ismerőseden keresztül látod-e a cikkeket vagy hogyan, de olvasod őket, sőt, még tőlem is többet, mert én fb-on egyáltalán nem olvasom :)
21!
Te tényleg nem érted, hogy mit írtam vagy szándékosan magyarázol félre?
Komolyan érdekel.
Teljesen egyértelműen leírtam, hogy miket szoktam látni a telextől. Egy szóval sen írtam azt, amit te itt próbálsz bemesélni.
"A telexről még el is hiszem, hogy nincs pénzük, mert még egyetlen olyan FB megosztást sem láttam tőlük, ahol a megosztás szövegében vagy a címben le lett volna helyesírási hiba. (Nem gépelési, hanem helyesírási!)"
Annyira sokat osztják meg az ismerősed a telexes cikkeket, hogy a sok közül egyet se tudsz megtalálni. Pedig ha egyetlen egyet megtalálnál, akkor máris lenne egy példád arra, hogy helyesírási hiba van benne, hiszen csak olyat láttál eddig.
Így meg persze állítasz valamit, ami nyilvánvalóan nem igaz, mert egyet se tudsz mutatni, és a cikkeikben nincs helyesírási hiba, márpedig a fb-ra gondolom nem írnak külön cikkeket, hanem a honalpjukrl osztják meg :)
Hogy mi értelme ilyeneket állítani azt nem tudom. Magadat próbálod meggyőzni, vagy azt hiszed, hogy valaki elolvassa és azt mondja magában, hogy "óóó ha egy anonim telex-ellenes ezt állítja, akkor biztosan úgy van" :)
#23!
Nem kell a mellépofázás!
Te tényleg nem érted, hogy mit írtam vagy szándékosan magyarázol félre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!