Az, hogy a pápa nem akar Orbánnal találkozni...?
Figyelt kérdés
2021. jún. 7. 19:07
A kérdező szavazást indított:
Balliberális álhír! A Jog és Igazságosság kedvenc lapja az egy baloldali portál!
Jó nekünk! Ne is jöjjön ide a migránspápa!
Szomorú, de hát nincs rá ideje! A Felvidékre is csak 3 napja van.
Hazugság! Orbán nem akar a pápával találkozni.
20 szavazat
1/12 anonim válasza:
Teljesen jó véleményem van a Pápáról és Orbán Viktorról is, akár találkoznak akár nem.
2/12 anonim válasza:
A Pápáról maximálisan jó a véleményem. orbánról meg maximálisan rosz a véleményem.
Tökéletesen érthető hogy a Pápa nemakar találkozni ezzel az álkeresztény kirekesztő, uszító tolvaj bandával.
3/12 anonim válasza:
A Pápát tisztelem és becsülöm, nem tudom ki kivel akar, vagy nem akar találkozni, tény hogy menekült kérdéssel kapcsolatban kicsit engedékenyebbnek kellene lennie a magyar kormánynak.
4/12 anonim válasza:
Orbán meg Francseszkó politikai irányvonala nincsenek teljes összhangban.
De pápák jönnek és mennek - Orbán marad.
6/12 anonim válasza:
Jó nekünk! Megvan a véleménye a vezetésünkről, egyébként is úgy érkezik, mint a világegyház vezetője, nem pedig olyan, mint akinek kokettálnia kellene, főleg a mienkhez hasonló berendezkedésű vezetésekkel.
7/12 anonim válasza:
Cseppet sem érdekel. Ha én 3 órára mennék egy országba, én sem akarnék túl sok emberel találkozni.
8/12 anonim válasza:
Hatos voltam és maximálisan a kettessel értek egyet!
9/12 anonim válasza:
Szoktam a papság-nem papság viszonyával kapcsolatban mondogatni:
"Emberek! A nyáj jámbor! Nem hülye!"
Mondhatnám ezt a pápára fogalmazottan is. "A pápa jámbor!..."
Egy alföldi pap (nem kell kekeckedni, nyugodtan visszakereshettek IP-cím, meg hasonlók alapján...)
10/12 peca1000 válasza:
A Pápa nem érdemli meg Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úr figyelmét és idejét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!