Hogy akar a Patrióta a Partizán vetélytársa lenni, ha két hete nem adtak ki új videót?
Az első adásban is gyakorlatilag csak egy asztalnál ülve beszélt a vlogger, nem volt mögötte komolyabb tényfeltárás, oknyomozás, videós munka. Hol vannak az interjúk, a jobboldali eszmék kifejtése, elmagyarázása?
Én szívesen néznék egy Partizánhoz hasonló színvonalú, mérsékelten jobboldali csatornát.
#1!
A 444 elnevezésében sem látam azt a fene nagy kreativitást. A 888 neve jól jelöli, hogy minek akart az ellenpólusa lenni.
A valóság persze az, hogy ballib propagandából van 20x több, de a tények ne zavarjanak. :)
Úgy tűnik, hogy a Patriótát hamarabb lőtték fel, mint megtervezték volna a műsoraikat.
2. a 444 melyik másik hasonló oldal nevét másolta? És a Partizán?
Ha 20x több baloldali "propaganda" van, akkor másolj már be ide mondjuk csak 40-et, hiszen fideszesből van a 888, origo, hirado, pestisrácok, ripost, magyarnemzet, heol, beol és társai, meg még a többi. Szóval itt csak 8at soroltam fel. Ha csak ennyi lenne, akkor is szerinted 160 baloldali van, ebből felsorolni 40et semmiség.
1, azaz Szalmabáb elvtárs!
Nem mondtam olyat, hogy a 444 másolna bármit is.
A te állításod alapján összesen 0,4 ballib médiatermék van. Könnyen belátható, hogy ez az állítás nem igaz.
Amúgy a 20x-os különbség nyilvánvalóan hülyeség, de ha ilyet írtál, akkor én miért ne írjak ilyet. :)
És az a legszebb, hogy azonnal nekem kell bizonyítanom, miközben én csak megismételtem a te hülyeségedet ellenkező előjellel.
20x-os különbség nincs, de egyértemű ballib médiatúlsúly van. Csak a ballibek megszokták azt a kényelmes állapotot, amikor a média 90%-a az ő kezükben volt.
Ehhez képest tényleg végtelenszeresére nőtt a konzervatív média, de közel 0-át kellett felszorozni.
Már miért lenne hülyeség az, hogy 20x több a fideszes média? Soroljam? Tessék: TV2, pestitv, rádió1,retroradio, bestfm, karcfm, petőfi, kossuth, M1, Duna, M2, M5, hírtv, 888, origo, pestisracok, 24 Óra, magyarnemzet, demokrata, vg, kemma.hu, szon.hu, duol.hu, baon.hu, delmagyar.hu, vaol.hu, zaol.hut, eol.hu, szoljon.hu, nool.hu, haon.hu, veol.hu, boon.hu, feol.hu, szon.hu, bama.hu, kisalfold.hu, beol.hu, heol.hu, hirado.hu, mandiner, magyar hírlap, karpatok.net, index, bors, metropol, nemzetisport, ripost, szabadfold, mandiner, figyelo, kontra, napi, novekedes, vasarnap.hu, bors, a megyei hírlapok (Békés megyei, Heves megyei, stb.), és akkor még nem soroltam fel mindent, ami a KESMA tulajdonában van.
Tessék, ha annyira baloldali médiatúlsúly van, akkor fel tudsz sorolni minimum ennyit (nem mintha akkor túlsúly lenne, de ennyit se tudsz).
#6!
Ha neked a sport is politika, akkor nincs miről beszélnünk.
Van ebben a cikkben egy kép, elég lesz azt megnézned.
Igen, tudom, hogy 2018-as és megszűnt pár ballib termék azóta, de született is. Elég csak a legalja ezalenyeg.hu-ra gondolni.
Hol volt szó politikáról? Médiatulsúlyról volt szó. De akkor vedd ki azt az egy sportujságot (Ami mellékesen elég sokat politizál).
Azon az egy képen érdekes módon a fele sincs rajta annak, amit én felsoroltam :)
Látszik mennyire hihető és objektív.
#8!
Ez éppen a te hitelességedet és objektivitásodat minősíti, mert leírtál egy csomó olyat, amit a kutya sem ismer, senki nem olvas. Ilyen erővel csinálhatnál még 100 másikat és verhetnéd büszként a melledet, hogy mennyi van.
Tipikus ballib hamisítás. Mert ezek tényleg léteznek, tényleg jobboldaliak, csak éppen nem országosak és ha én nem ismerek mindenféle vidéki ballib szennylapot, akkor vered a melled, hogy igazad volt.
A fenti cikkben amúgy 100x korrektebb nálad, mert olvasottsági adatokat is közöl.
"csinálhatnál" aha, szóval ezek nem léteznek? Vagy én csináltam? Vagy attól mert te nem ismered, ezért senki nem olvassa?
Tehát mert a fideszes szennyet alig olvassa valaki az olvasottsági (és nézettségi) adatok szerint, és még a fideszesek is a nem-fideszes olalakat olvassák és az RTL-t nézik, ezért baloldali a médiatúlsúly? Ha nem hazudnának, nem veszítettek volna el egy rakás helyreigazítási pert, nem lehetne bírósági ítélet után hírhamisítónak hívni a híradó szerkesztőjét, akkor talán olvasná és nézné is valaki a millárdokból fenntartott propagandamédiát is. Meg kellene próbálni a minőségi ujságírást és nem 444 ellen 888at indítani (amit alig olvasnak), vagy a Partizán ellen Patriótát (ami meg gagyi, unalmas, szintén nem érdekel senkit).
A legkevésbé se érdekel, hogy egy vérfideszes szerint egy propaganda oldal hiteles, korrekt. Kb. mintha a marhákat kérdeznék arról, hogy mi a véleményük a vágóhídról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!