Hogy akar a Patrióta a Partizán vetélytársa lenni, ha két hete nem adtak ki új videót?
Az első adásban is gyakorlatilag csak egy asztalnál ülve beszélt a vlogger, nem volt mögötte komolyabb tényfeltárás, oknyomozás, videós munka. Hol vannak az interjúk, a jobboldali eszmék kifejtése, elmagyarázása?
Én szívesen néznék egy Partizánhoz hasonló színvonalú, mérsékelten jobboldali csatornát.
10!
Megintm meg a folyamatos csúsztatás a részedről.
Megemlítettél teljesen jelentéktelen sajtótermékeket, amire én azt írtam, hogy csak olyanokkal érdemes foglalkozni, amelyeket sokan néznek vagy olvasnak.
Erre te ebből kihozod, hogy " a fideszesek is a nem-fideszes olalakat olvassák ".
A Népszabadség nevá szennylap is ezért szűnt meg, mert már senki sem vette. De ti mentetek tüntetni, mert a Zorbán megszüntette!
Azért van a sajtó jelentős része ballib kézben, mert az állami dolgokból MSZP-s és SZDSZ-es lett. A rendszerváltáskor amit csak tudtak, privatizáltak maguknak. A HírTV előtt gyakorlatilag csak ballib média volt.
"amelyeket sokan néznek vagy olvasnak." igen, pont ezt írtam, hogy azért nem nézi és olvassa senki, mert semmi értelmeset nem képesek írni, csak a folyamatos propagandát meg hazugságot és ezért olvassák inkább még a fideszesek is a nem-fideszes médiát.
A 888at is azzal a szándékkal indították, hogy majd a 444 fideszes megfelelője lesz, majd azt olvassák a fideszesek, aztán a kutya nem olvassa mert állandóan hazudnak benne.
A "Népszabadség nevá szennylap" azért szűnt meg, mert felvásárolta a fidesz. Ennyi. Még a fideszesek is tudják (rajtad kívül)
Persze, sszdsz meg mszp... hol vannak ezek ma? szdsz sehol, mszp meg kb. 1%os támogatottsággal. A telex is, a 444 is adományokból tartja el magát, egy fillér támogatást nem kap egyk párttól se. A 888, híradó, meg a többi szenny milliárdokból nem képes annyi olvasót és nézőt összehozni, mint az ezredannyi pénzből élő telex, 444, hvg.
Ezek szerinte a konzervatív oldalon nem piacképes a 444 féles stílus.
Mert a 444 nem propaganda lap, ugye? :D
Egy alternatív valóságban a Népszabadságot megvásárolta a Fidesz. A Gyurcsány-kormány bukása óra harmadára esett a példányszáma. Az MSZP is tudta, hogy szabadulni kell a laptól.
"Persze, sszdsz meg mszp..."
Segítek: A Momentumban és a DK-ban.
"A telex is, a 444 is adományokból tartja el magát, egy fillér támogatást nem kap egyk párttól se"
És te ezt el is hiszed? Ránéztem most a 444-re és láttam reklámot.
A telexről még el is hiszem, hogy nincs pénzük, mert még egyetlen olyan FB megosztást sem láttam tőlük, ahol a megosztás szövegében vagy a címben le lett volna helyesírási hiba. (Nem gépelési, hanem helyesírási!)
"Mert a 444 nem propaganda lap, ugye? :D" és mégis kinek a propagandája?
Segítek: te is mindenhol olyanokat látsz, amik nincsenek. Mint minden mögött sorost, mindenhol szdszt meg mszpt, mindenhol migránsokat, stb.
"És te ezt el is hiszed?" Képzeld el.
Mutatatnál egyet, ahol helyesírás hibát találtál, mert a cikkeikben nincs.
""És te ezt el is hiszed?" Képzeld el."
Akkor további boldogságot kívánok neked az alternatív valóságodban!
Van bármi forrásod arra, hogy nem így van? Ha nem így lenne, nem gondolod, hogy a fidesz, a habony-művek, a pestisrácok meg a többi már kiderítette volna, hogy nem így van? Ők vezetik a rendőrséget, ügyészséget, versenyhivatalt, mindent. Végtelen forrásuk van az adófizetők pénzéből.
Természetesen semmit nem tudsz, de a alternatív valóságnak tartod még azt is, amit a fidesz se kérdőjelez meg.
Na, egy újabb, aki eltűnt amint kértek tőle egy egyszerű példát arra, amit állított...
Azt állítottad, hogy "egyetlen olyan FB megosztást sem láttam tőlük, ahol a megosztás szövegében vagy a címben le lett volna helyesírási hiba." aztán meg egyetlen egyet se tudsz mutatni a többszázból :)
#17!
Téged sem az eszedért fizetnek.
Nyilvánvaló, hogy nem köveketem a ballib propagandát.
Ha az ismerőseim kommentelnek, akkor látom a megosztást.
Szerinted el fogok kezdeni úgy keresgélni, hogy csak arra emlékszem, hogy helyesírási hiba volt benne? Miközben azóta át ki is javíthatták, ha valaki jelezte nekik...
Olyat is láttam, hogy valaki jeleze kommentben, de a fanatikus rajongóik a kommentlőnek estek neki. Ezek után nem csodálkozom, hogy nektek nem tűnt fel.
#19!
Még úgy sem voltál képes felfogni a miértet, hogy le írtam.
Jó példa vagy a Telex olvasóközönségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!