Miért akar Orbán Fudan egyetemet építeni Magyarországra?
Figyelt kérdés
Szerintetek megfog épülni?
Debreceni vagyok, félek hogy ide fog épülni ,és a kínaiak hoznak be újabb virust ,ha kialakul náluk újabb vírus.
2021. jún. 10. 21:06
1/11 anonim válasza:
Gyanítom hogy nem az ő ötlete volt, cask nem mer ellenkezni a vágott szemű micimackónak.
2/11 anonim válasza:
540 milliárd hitel, annak a felét ellopja Lölő, számold ki, akkor már 750 milliárdja lesz a gázszerelőnek!
3/11 anonim válasza:
1: szerintem meg vagy az övé vagy valamelyik emberéé volt az ötlet, hogy lefekszik a kínaiaknak, és cserébe reméli, hogy dobnak majd valami zsíros koncot, beruházást, akármit hálából nekünk
5/11 Fsms válasza:
350 milliárdot kértek a kínaiak, 500 akar fizetni Orbán, tehát 150 milliárd jó oka van, hogy megvalósuljon.
6/11 anonim válasza:
Barmi es akarmi epul azon a putris teruleten, csak jobb lehet a mostani rozsdatemetonel.
7/11 anonim válasza:
Kell Kína felé az bizalom, én is úgy gondolom hogy elsősorban ők vetették fel nem Orbán.
Hogy meg fog-e épülni, megvan rá az esély de most ugye népszavazás lesz amiben fixen bukni fogják, de én kinézem belőlük hogy annak ellenére meg fog épülni.
Másik mondatra nem reagálok inkább, trollkérdés.
8/11 anonim válasza:
Ha már vannak a NER-esek, akkor kőőő neki az utánpótlás is valahonnan.
9/11 A kérdező kommentje:
Nem troll kérdés, sajnos. :(
2021. jún. 10. 22:33
10/11 A kérdező kommentje:
Miert lennék troll? A Sars,Mers,Covid onnan jött. Hianyzik újabb? 😡
2021. jún. 10. 22:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!