Igaz hogy Dúró Dórát verték a szülei?
#11-es igazságát tovább fűzve...
márpedig ha egy Dúró Dórára egy ilyen "független-objektív" médium is egyetlen szót is áldoz, az már világosan megmutatja Dúró hovatartozását.
Dúró Dóra családi élete csak rá tartozik és nem jogos téma.
Dobrev Klára családi élete, magyar hazafiak százait lemészároltató nagyapja és szülei viszont jogos témák.
Dúró Dóra
18 éves koráig falun élt. Általános iskolai tanulmányait Csépán, Döbröközön illetve Dombóváron végezte. 2005-ben érettségizett a Dombóvári Illyés Gyula Gimnáziumban.
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karon szerzett politológus végzettséget. Diplomamunkájában a Jobbik sikerét elemezte, de már korábban is foglalkozott a nemzeti radikalizmussal. Tanulmányait 2010-től a Budapesti Corvinus Egyetem Politikatudományi Doktori Iskoláján folytatta, első gyermeke születéséig.
Angolból és németből középfokú nyelvvizsgával rendelkezik, olaszul társalgási szinten beszél.
----
Dúró Dóra egy 4-gyerekes magyar anya. Nem minden magyar ért vele egyet de tisztességes magyarok nem mocskolják. Erre csak a söpredék vetemedik.
15# egyetértek
Nem voltam se jobbik szimpatizáns, illetve a mi hazánk se érdekel, de teljesen felesleges leállni mocskolni. Akármilyen beállítottságú, van egy jó karrierje, diplomája, több nyelven beszél, plusz négy gyerek és még nem is egy lestrapált bálna. Lehet utána csinálni, akármilyen hülyének tartja valaki, nem olyan sok ember van az országban, aki eddig jutott és közben még ennyi gyerekre is ráért. Ráadásul ő alá nem úgy rakták a dolgot, mint mondjuk a Ráhelke alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!