Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz hogy Dúró Dórát verték a...

Igaz hogy Dúró Dórát verték a szülei?

Figyelt kérdés
Blikkben olvastam egy cikket, amiben Dúró Dóra tragikus gyermekkoráról írtak.Ez mennyiben lehet igaz? Támogatom Dórát és a mihazánk mozgalmat de még sosem hallottam erről. Mindenesetre nagyon szomorú hogyha igaz. Büszke vagyok hogy ilyen értelmes politikus lett belőle.

2021. jún. 7. 02:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt csak ő tudja megmondani.
2021. jún. 7. 02:45
 2/16 anonim ***** válasza:
86%

Értelmes politikus? Eleve ezt a szóösszetételt Magyarországon legfeljebb komikai éllel lehet leírni, de Dórikát annak nevezni, háát... te tudod.

Verték a szülei? Azért ez nem olyan meglepő vidéken. Függetlenül attól, hogy mit gondolok a képességeiről, ha ez igaz, nagyon sajnálom őt.

2021. jún. 7. 06:40
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Már egy ideje nem hallottam róla, most ezt találta ki, hogy írjanak róla? Mindegy, hogy mivel, csak szerepeljen? Attól persze lehet igaz, és ha az akkor szomorú, de rengeteg embert vertek a szülei, pont lexarom, hogy ha őt is, attól nem lesz szimpatikusabb.
2021. jún. 7. 06:53
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Blikkben olvastad? Akkor oszd el 3-mal, és még az se biztos, hogy igaz.
2021. jún. 7. 08:01
 5/16 anonim ***** válasza:
76%
Engem is vertek a szüleim, mégsem lett belőlem náci.
2021. jún. 7. 08:17
 6/16 anonim ***** válasza:
71%
Simán lehet, hogy bántalmazták többször is, nem egy jele van a dolognak, bár szerintem a többi "Mi Hazánkos" politikusnak nem nevezhető egyéneknek is ehhez hasonló problémái vannak. Tele van az összes gyűlölettel és frusztrációval. Épeszű ember nem válik olyanná mint ők egy normális családi közegben.
2021. jún. 7. 08:58
 7/16 anonim ***** válasza:
33%
Mi közünk van hozzá?
2021. jún. 7. 11:43
 8/16 anonim ***** válasza:
63%

Nem hinném, hogy ok-okozati összefüggést kéne találni Dórika esetlegesen tragikus gyermekkora és a felnőttkori hazaárulói munkássága között. Jelen "minőségében" se több, vagy jobb, mint amikor a Jobbik nevű szélsőbalos náci csapatban támogatta a tömény keresztény-és magyargyűlöletet, határon innen-és túl.

Kutyából lesz úgy szalonna, mint Dóriból becsületes ember, igaz magyar.

Miért, hogy egy-egy ellenzéki politikus figyelemfelkeltési potenciálja megcsappan, rögtön szépségversenyen, divatbemutatón szerepeltetnék, vagy agyonsajnáltatják,

pl. a sanyarú "előéletére", gyermekkorára, hasonló gumicsontokra hivatkozva?

Zazri bugyinedvesítő képességeiről neten szereztem tudomást. Márciusban szintén a gyakorin érdeklődött vki: "Hölgyeim,önök szeretkeznének Jákob Péter politikus úrral?"

Nemrég Jakab kontra Ungár bőrkabát-divatbemutatót tartott itt valamelyik kérdező.

Szánalmas. És félelmetes, de tény, hogy működik! Akkor most pont a Blikk maradna ki azok sorából, akik magyarázzák a bizonyítványt?

Amíg sok magyar szerint egy politikus szellemi-erkölcsi mutatója, a feléje érzett szimpátiája az alapján méretik, hány követője van a fácsén, gyónik-áldozik-e, verték-e a szülei, szereti-e a kádári paprikás krumplit, "melyiküknek van jobb dudája-sgge", melyiknek előnyösebb a bikinivonala...stb. , addig nem csoda, hogy itt a 40-50 évvel ezelőtti politikai élet aktív szereplői lehetnek ma is azok, akiknek amúgy a jól őrzött, különféle "zárt" helyek egyikében-másikában lenne a helye.

Sokan képtelenek érteni, miért nem vitapartner egy-egy ellenzéki politikus a polgári oldal politikusai számára.

Jómagam is rühellenék "kiállni" egy Dúró-kaliberű akárkivel, aki kommunista módon "keresztelkedett", azaz átmentette magát egy másik pártba, hátha majd ott beválik, magyarnak. (Na, ja: olyan hazaáruló "turbómagyarnak", mint Vona, igen, azt már bebizonyította gyurcsányista internáci főnökének szolgálatában)

Dórika pontosan abból a klikkből való, amelynek tagjai július 04.-én pezsgővel ünnepelnek.

A politikai bohócok idejét éljük. Most ő szomorú bohóc: őt bántalmazták, hüpp-hüpp!

Máris kész a magyarázat, mitől lett szegényke politikailag (is) hátrányos helyzetű.

Pedig elvtársai példáját látva már megvilágosodhatott volna:

minek megélhetési politikus, aki nem bírja?

9 éve Dórikának még nem volt szüksége arra, hogy a szüleire kenjék, miért lett az, ami. Úgy látszik, azóta sokat romlott az amúgy is negatív megítélése. Az ilyen ne akarjon zászlóégetéshez, vagdalkozós provokációhoz szükséges IQ-mutatóknál többet magáénak vallani! Kevés ő ahhoz! Nem kicsit, nagyon!

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__31..

2021. jún. 7. 13:00
 9/16 anonim ***** válasza:
80%
* korr.: Dórika pontosan abból a klikkből való, amelynek tagjai június 04.-én pezsgővel ünnepelnek.
2021. jún. 7. 13:03
 10/16 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon remélem, hogy igaz.
2021. jún. 7. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!