Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért érzi minden liberális/el...

Miért érzi minden liberális/ellenzéki beállítittsagú szavazó azt hogy muszáj térítenie?

Figyelt kérdés

Miért gondolják azt nagyon sokan az ellenzéki szavazók közül, hogy nekik kötelező kis eloadást tartani/ térítést, már már inzultalni a másikat munkahelyen, baráti összejöveteleken az aktuális politikai helyzetről baloldali szemléletük alapján?

Én szeretném megtartani kormanypártiként a jó kapcsolatot mindenkivel nagyon ritkan fejtem ki a véleményem akkor is csak enyhén, de egy csomó fröcsögő ellenzéki emberrel talalkozok akiknek ha ellentmondasz felhúzzák nagukat, hülyének tartják az embert, pedig sokkal többet olvasok ilyen témákat náluk, és csomot tudnák vitázni velük de inkább megtartom magamnak, mert tudom, hogy ez egy szenzitiv kérdés mindenkinek de nagyon kezd már idegesiteni hogy próbálnak győzködni folyamatosan.

Értem én, hogy frusztráltak de akkor menjenek tüntetni előválasztani vagy sportoljanak de mi szükség erre az állando térítésre?

#térítés,
2021. jún. 2. 11:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

A dolognak az a pszichológiája, hogy aki hangosan kifejt valamit, ahhoz fog valaki csatlakozni. Így nagyon hamar összeáll egy csapat, akikkel nincs is értelme vitatkozni, mert igaz, hogy ugyanazt mondják, de többen.

És ha többen mondják ugyanazt, akkor nyilván te vagy a hülye, ha másként gondolkozol.

De valójában ezzel az igazi vitát kerülik, mert legbelül félnek attól, hogy a valóság nem egyenlő azzal a buboékkal, amiben éltek.

2021. jún. 2. 13:33
 22/22 anonim ***** válasza:
Kérdező: 18-as vagyok, félreértesz, épp hogy nem tartom magam felsőbbrendűnek és azt szeretném magyarázni, hogy nem várhatom el tőled hogy egyezzen az értékrendünk, ezáltal nincs problémám sem veled amiért jobbos vagy, sem bárki mással. Azzal van problémám amit a fidesz egyébként csinál, mert a ti értékrendetek érvényesítése mellett egész nyugodtan pozitív irányba is elvihetnék az országot.
2021. jún. 2. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!