Miért érzi minden liberális/ellenzéki beállítittsagú szavazó azt hogy muszáj térítenie?
Miért gondolják azt nagyon sokan az ellenzéki szavazók közül, hogy nekik kötelező kis eloadást tartani/ térítést, már már inzultalni a másikat munkahelyen, baráti összejöveteleken az aktuális politikai helyzetről baloldali szemléletük alapján?
Én szeretném megtartani kormanypártiként a jó kapcsolatot mindenkivel nagyon ritkan fejtem ki a véleményem akkor is csak enyhén, de egy csomó fröcsögő ellenzéki emberrel talalkozok akiknek ha ellentmondasz felhúzzák nagukat, hülyének tartják az embert, pedig sokkal többet olvasok ilyen témákat náluk, és csomot tudnák vitázni velük de inkább megtartom magamnak, mert tudom, hogy ez egy szenzitiv kérdés mindenkinek de nagyon kezd már idegesiteni hogy próbálnak győzködni folyamatosan.
Értem én, hogy frusztráltak de akkor menjenek tüntetni előválasztani vagy sportoljanak de mi szükség erre az állando térítésre?
7-es! Szia!
Csak arra vigyázz, hogy a plafon rád ne szakadjon!
látjátok itt is ez a stílus a "fideszes hülye"..meg "ennek a rendszernek a cinkosa" stb. Nyilván megvan mindenkinek a sajat érve miért szavaz ide vagy oda az, hogy a másiknak ez nem érthető az a különböző beállítottsagunkból fakad, DE AZ HOGY EZÉRT VALAKIT(PL. ENGEM )HÜLYÉNEK ÁLLITANAK BE, vagy inzultalnak munkahelyen, tarsasagban szerintem az a kevésbé értelmiségi hozzáallás.
És igen én is azt látom aki igy gondolkodik annak betteg a lelke és frusztralt de nagyon.
Sajnos az is egy másik felismeresem - bár ez mashonnan jön -, hogy a hülyeknek mindig nagyobb pofája van.
14:
De fordítva miért nem tűnik fel neked? Rengeteg olyan Fideez szavazó van, aki térítgetni próbál, migránsozik totál nem releváns helyzetekben is. Vags iskolákban Fideszes tanárok, akik tanítás helyett pártpolitizalnak. Ez miért nem tűnik fel neked? Vagy csak az a baj, ha ellenzéki?
Szerintem senki se hirdessen igét. Nincs rá szüksége az embereknek!!. Egyik oldalrol sem. A media az más, ott nyilvan errol beszelnek de van olyan hely nem ez az emberi kapcsokatok alapja, pl. munkahely, iskola stb.
Ezzel kellene foglalkozni a sok jogtudósnak.
kedves 18-as te is feljogositva érzed ez alapjan magad a pampogasra nekem/ nekünk hogy már pedig te felsőbbrendűbb vagy és ezert oszthatod az észt. Mert Neked olyan nagyon igazad van. Arra nem gondolsz hogy total mas miatt nem szavazok ide vagy oda. Olyan dolog miatt amit te nem értesz meg mert különböző az értékrendünk. Szerinted 2010 elott id minden rendben volt?
Egyik oldal sem szupermen, felöllem jöjjon Karácsony csak nyugdjon le mindenki a pics.ba.
Szerinted csak egy oldalra lehet szavazni? Mi köze barkinek barmiert ahhoz, hogy én kire szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!