Miért érzi úgy egyre több ember, hogy manapság kínos dolog ellenzéki szavazónak lenni?
Figyelt kérdés
2021. máj. 31. 11:04
2/21 anonim válasza:
Nem érzik úgy, a fideszesek érzik úgy, hogy egy ennyire korrupt rendszert már nehéz támogatni.
3/21 anonim válasza:
Az ilyenek csak a kormány beépített ügynökei, nem is érdemes foglalkozni velük.
4/21 anonim válasza:
Beszéltél ilyen emberrel? Mert ha igen, miért nem kérdezted meg tőle?
5/21 anonim válasza:
Én azért érzem úgy, mert mindig elcsurran a nyálam, amikor egy fidernyákot látok krumplit enni.
6/21 anonim válasza:
Nagyon sok ciki dolgot követett el az ellenzék az utóbbi pár évben, emiatt ciki is lehet rájuk szavazni / közéjük tartozni.
7/21 anonim válasza:
Nem érzik. Ezt is csak a fidesz terjeszti
8/21 anonim válasza:
Ismerek ilyen embert, tehát nem csak a fidesz terjeszti...
9/21 anonim válasza:
Az alapján amit tőlük láttam 2018 decemberétől a mai napig, kihátráltam tőlük a fenébe mint szavazó. A Momentumban bíztam, de miután megnéztem (többek között) Fekete-Győr András utolsó 3 interjúját, róluk is letettem.
Kell a kormányváltás, de ha ilyenekből áll ki a választék, akik alapjáraton leégetik az országot, és teljesen felkészületlenek és primitívek, akkor inkább nem szavazok, én nem égetem magam.
10/21 anonim válasza:
Mert egy olyan embert támogatnak akiknek már régen el kellett volna takarodnia a közéletből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!