Ha 3 műszakban dolgozó gyári munkás vagyok, mindenféle kilátás és jövőkép nélkül és emellett elkötelezett Fidesz szavazó vagyok, akkor én vagyok a tipikus Fideszbirka, akit gyakran emlegetnek itt is?
Figyelt kérdés
2021. máj. 8. 14:49
1/10 anonim válasza:
Te egy tipikus ballibes troll vagy - és mint ilyen menthetetlen.
2/10 anonim válasza:
"...akit gyakran emlegetnek itt is?"
Téged nem annyira, inkább a muterodat! :)
4/10 mindentudó99 válasza:
Te eleve abban tévedsz hogy úgy gondolod aki gyárban dolgozik annak nem lehet jövőkpe. Mennyivel jobb tanárként vagy mentősként fele annyit keresni ugye?
5/10 anonim válasza:
Mert a gyárban aztán nem lehet előrelépni, ha igyekszik az ember 😃 nem egy példa van rá
6/10 anonim válasza:
Nem, akkor te egy vagy a sokszazezer megvezetett ember közül aki még mindig beveszi a Fidesz propagandát ki vannak használva és nem veszi észre, hogy rajtuk élőskodnek
7/10 anonim válasza:
Eddig fidesz szavazó voltam, gyárimunkás szintén.
Soha többé nem szavazok a fideszre! Felébredtem.
9/10 anonim válasza:
Ha a gyárban rá csapsz a kalapáccsal a kezedre és ezért Sorost szidod, hát minden bizonnyal 🟠🐑 vagy.
10/10 anonim válasza:
Felénk nettó 130at keresnek gyárban 3 műszakban, üdv: Jászberényből
Nem te vagy az akit emlegetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!