A kijárási korlátozás szigorítását követelő emberek azok tipikus, döhöljön meg a szomszéd tehenek típusúak?
Sokan félnek, oké az ő dolguk. Otthon vannak, ki se léptek a lakásból 4 hete és biztos rosszul érzik magukat. Kinéznek az ablakon mit látnak? Emberek sétálnak, futnak, bringáznak stb, jól érzik magukat.
Hát ezt, hogy! Nehogy már mások jól érezzék magukat amikor ő szenved!!! Kijárási tilalmat! Most!
szerintem nem, pánokolósak, a te csoportod meg inkább hisztérikusak. Remélem segítettem a világ megismerésében.
Ne döhöljön meg egy tehén sem!
- tűzik zászlójukra a normális emberek.
Azt lehet mondani, hogy a #maraggyotthonozók nagyon nagy része egyrészt alacsony iskolázottságú, másrészt gazdaságilag inaktív.
Egyrészt komolyabb összefüggéseket nem képesek átlátni, ezért egyszerű vezényszavakra van szükségük. Másrészt, mivel inaktívak, vagyis valamilyen formában eltartottak, könnyen azt hihetik, hogy a pénz a pénzfán terem.
A #maraggyotthonozók nagy csoportjai:
- akik az élet iskolájába jártak
- gyeden, vagyis inkább gyes+csp kombón élő ősanyák
- vérpistikék, akiket anyuciék tartanak el
- néhány unatkozó, leszázalékolt rokkantnyugdíjas
"Ne döhöljön meg egy tehén sem!
- tűzik zászlójukra a normális emberek."
Igen. Ennek a hatására sok tehén döglik meg. Csak nem közvetlen hanem közvetett módon.
Estádio de Felchút
Szuperül összefoglaltad.
Amit észrevettem még.
Székesfehérvár nagyon szigorú intézkedéseket hozott. Cserpalkovics ugye fideszes.
Az emberek a Facebook oldalán köszönik az intézkedéseket, micsoda felelős döntés.
Ott ahol én lakom szintén fideszes polgármester. Bejelentette tegnap, hogy nyitva maradnak a parkok és ha távolságot tartunk egymástól akkor nyugodtan menjünk ki a levegőt ez, menjünk futni, mozogni stb.
Az emberek szintén köszönik az oldalán a kiváló döntést.
A lényeg, hogy tök mindegy ki mit csinál, ha fideszes csinálja akkor az kiváló intézkedés ha ellenzéki akkor az maga a pokol, ostoba vírus terjedését elősegítő döntés.
Ebből látszik, hogy itt nem egészségügyi hanem politikai harc zajlik jelenleg.
"itt nem egészségügyi hanem politikai harc zajlik jelenleg"
Pontosan. Ennek már nem sok köze van a vírushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!