Miért érzi minden liberális/ellenzéki beállítittsagú szavazó azt hogy muszáj térítenie?
Miért gondolják azt nagyon sokan az ellenzéki szavazók közül, hogy nekik kötelező kis eloadást tartani/ térítést, már már inzultalni a másikat munkahelyen, baráti összejöveteleken az aktuális politikai helyzetről baloldali szemléletük alapján?
Én szeretném megtartani kormanypártiként a jó kapcsolatot mindenkivel nagyon ritkan fejtem ki a véleményem akkor is csak enyhén, de egy csomó fröcsögő ellenzéki emberrel talalkozok akiknek ha ellentmondasz felhúzzák nagukat, hülyének tartják az embert, pedig sokkal többet olvasok ilyen témákat náluk, és csomot tudnák vitázni velük de inkább megtartom magamnak, mert tudom, hogy ez egy szenzitiv kérdés mindenkinek de nagyon kezd már idegesiteni hogy próbálnak győzködni folyamatosan.
Értem én, hogy frusztráltak de akkor menjenek tüntetni előválasztani vagy sportoljanak de mi szükség erre az állando térítésre?
"nagyon ritkan fejtem ki a véleményem akkor is csak enyhén,
A fidernyákokra pontosan ez jellemző! :))))))))))
Szia!
Szerintem ennek az oka az az, hogy "kissebségben" érzik magukat, számukra ti, a Fidesz vagytok a többség.
Az ellenzéki pártok gyakran azzal legitimálják a nevetségesen alacsony támogatottságukat, hogy a Fideszt okolják hogy az állam és így a Fidesz álltál birtokolt sajtó miatt nem jut el az üzenetük, a politikájuk a választóhoz. Szerintük a Fidesz ezért népszerű. Azt az üzenetet sulykolják a választóiknak, hogy a fideszes szavazók tájékozatlanok, nem fogyasztanak elég széles spektrumú médiát, horribile dictu vidékiek.
Az hogy erőszakkal próbálnak megtéríteni, annak. feszültségnek az eredménye, hogy 11 éve semmit sem értek el politikailag, és ezt a saját médiájuk sulykolja továbbhergelve őket.
Én általában nem akarok senkit sem "téríteni", nem is szeretek heves vitákba bonyolódni mikor politika a téma, viszont rendszeresen megkérdezem azt a maréknyi fideszes ismerősöm, hogy sorakoztasson fel reális érveket, hogy mi a jó a fideszben, azon kívül hogy "jönnek a migráncsok", vagy "mer a gyurcsány jobbvót?".
Általában semmivel sem tudnak előrukkolni, és mikor én ellenérvként felhozom a 360 forintos eurót, a kórházaink borzasztó állapotát, a már bizonyított korrupciós ügyeket, csak hebegnek, habognak.
Itt szoktam "térítés" helyett kiszállni a vitából.
Hozzáteszem, nem vagyok teljes mértékben meggyőzve arról, hogy az ellenzék alkalmas lenne, viszont ennél az erkölcstelen tolvaj bandánál minden jobb, akikről még a saját szavazóik sem tudnak érdemben pozitívan nyilatkozni, mindössze kliséket ordibálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!