Miért nem téma sehol, hogy a tömegközlekedésen még mindig kötelező a maszk?
Figyelt kérdés
Mindenki csak azzal van elfoglalva, hogy milyen rendezvény lesz megtartva, miközben az egyik legdurvább korlátozás még mindig él.2021. jún. 1. 11:01
31/49 A kérdező kommentje:
Ahova lehet, oda vonattal járok. Ha az nem megoldható, akkor marad a busz.
2021. jún. 1. 12:40
33/49 anonim válasza:
Kérdeztél, válaszoltam (26) te pedig arra már nem reagálsz, elmenekülsz a válasz elől. Sima provokációra pedig válaszolsz és egyből kompenzálni kezdesz, szánalmas.
Ha felnősz sem leszel férfi, csak egy bétahím.
Szervusz
34/49 anonim válasza:
Amúgy ha jó fej a kaller megengedheti hogy levedd a maszkot vagy akkor őt is szigorúan megbüntetik?
35/49 A kérdező kommentje:
34: Azt hittem, hogy a 27-es is te vagy. De látom, hogy nem. Ha gondolod, akkor egy nem anonim fórumon is folytathatjuk.
2021. jún. 1. 13:03
36/49 anonim válasza:
Én csak örülök annak, hogy nem kell más tüsszentéséből származó nyálcseppeket belélegeznem.
37/49 anonim válasza:
Mar igy is csak felig van a legtobb emberen. Dog meleg van a buszon, klima nemmegy, sokszor az ablakot se lehet lehuzni.. akk vegye fel rendesen a fszom. Am is hulyeseg.. remeljuk eltorlik. Aki akarja az felvehet 2ot is felolem
38/49 anonim válasza:
Én nem szívesen lennék buszon másokkal, hogy nincs rajtuk maszk. Ide is valaki nem rég kiírta kérdésben, hogy neki most jelentenie kell- e az orvosnál, hogy covidos lett, mivel nagyon enyhék a tünetei, de ha jelenti, akkor a családja karanténba kerül. Durva, hogy hányan mászkálhatnak ehhez hasonlóan felelőtlenül közöttünk annak ellenére, hogy tudják, fertőznek. Ergo minimum maszk zárt terekben.
39/49 anonim válasza:
Minden korlátozást nem törölnek mert akkor nincs mit nagy kegyesen feloldani...mellesleg szokás szerint értelmetlen az egész mivel gyakorlatilag mindenhol keverednek az emberek.
40/49 anonim válasza:
Én sem szívesen utazom a buszon másokkal, mindig azt hallom hogy a virus így a virus úgy, ha meg nincs rajtam maszk akkor rám kiabálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!