Miért nem téma sehol, hogy a tömegközlekedésen még mindig kötelező a maszk?
Figyelt kérdés
Mindenki csak azzal van elfoglalva, hogy milyen rendezvény lesz megtartva, miközben az egyik legdurvább korlátozás még mindig él.2021. jún. 1. 11:01
21/49 anonim válasza:
A gyerekes hozzáállásoddal és viselkedéseddel :)
22/49 A kérdező kommentje:
Fejtsd ki kérlek.
2021. jún. 1. 12:04
23/49 A kérdező kommentje:
Abban az egyben igazad van, hogy most összekevertem két topicot. :D
2021. jún. 1. 12:05
24/49 anonim válasza:
Én pl az autóban is hordom a maszkot mert így azt képzelhetem hogy verseny autó pilóta vagyok.
25/49 anonim válasza:
Hiszti, tudatlanság, tudatlanság hangoztatása, hazugság önmagadról idegenek előtt egy anonim fórumon hogy jobban érezd magad, rossz szövegértés, helytelen súlyozás.
26/49 anonim válasza:
Azért a tömegközlekedésen még illik viselni, mert a járványveszély még nem múlt el. Amúgy 15 percet a buszon ki lehet bírni.
Gondolom az oltástól is rettegsz. 🤣
27/49 anonim válasza:
Én egy budapesti buszon a covidtől függetlenül ajánlanám a maszkot és a gumikesztyűt.
28/49 A kérdező kommentje:
Az oltás egyszerűen csak nem érdekel. Busszal meg csak a pestiek utaznak 15 percet. Egy távolsági járaton alap az 1 óra, de olyan helyre is szoktam menni (igaz, vonattal és nem busszal), ahova kb. 4,5 óra a menetidő.
2021. jún. 1. 12:14
29/49 anonim válasza:
Igen a pestiek főleg 1-2 megkérdőjelezhető fiatal azért el tud intézni egy buszt elég hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!