Miért nem téma sehol, hogy a tömegközlekedésen még mindig kötelező a maszk?
Figyelt kérdés
Mindenki csak azzal van elfoglalva, hogy milyen rendezvény lesz megtartva, miközben az egyik legdurvább korlátozás még mindig él.2021. jún. 1. 11:01
1/49 anonim válasza:
A virus a levegőben terjed de nem annyira mint pl 1 busz. A metrón vagy egy villamoson sokkal gyorsabban terjed és több embert érint egyszerre.
2/49 anonim válasza:
Szerintem a létszámkorlátot kellene eltörölni most már
3/49 anonim válasza:
Az egyik legdurvább korlátozás a kijárásitilalom volt és azok az üzletek bezáratása akik szolgáltatásból éltek... Vannak olyan emberek akiknek hónapokig nem volt bevételük de te vinnyogj a maszk miatt.
4/49 anonim válasza:
A vonatok tök üresek lettek.
Az útátjáróban látom a kocsiból.
5/49 anonim válasza:
Miért ne lenne kötelező. Ahol zárt térben találkozhatnak nem védettek, ott igen is a járvány végéig meg kell tenni amit lehet. A maszk felvétele minimális kényelmetlenség.
6/49 anonim válasza:
Ez egy szimbolum, nehogy elfelejtsd mar veletlenul hogy halalos veszelyben vagy es a kormany megved ehhez persze teljhatalom kell kulonben mind meghalunk. 😁
8/49 anonim válasza:
Mert mindenkinek van saját autója amiben nem kötelező.
9/49 anonim válasza:
Szerintetek eljön még egy olyan világ ahol félelem nélkül, magabiztosan és kényelmesen tudunk utazni a tömegközlekedési eszközökön?
10/49 A kérdező kommentje:
A kijárási tilalom értelme nagyjából nulla, már eredetileg is. Télen este 8 után eddig se jártam ki. Ugyanígy étterembe, konditerembe és hasonló helyekre se jártam. Ez a szektor egy rakás támogatást kapott, hozzáteszem az adófizetők pénzéből. A maszkhordás viszont nagyon sok embert érint nem egy "kis kényelmetlenség".
2021. jún. 1. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!