Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A túlsúlyt nem lehetne valahog...

A túlsúlyt nem lehetne valahogy szankcionálni Magyarországon mint Ázsiában?

Figyelt kérdés

A magyarok többsége elhízott, sokan jelentős túlsúllyal rendelkeznek.

Ez természetesen amellett hogy nem egészséges az egyén számára, plusz terhet rak az egészségügyre.

Azt kellene csinálni mint Japánban hogy minden munkaadónak kötelessége lenne ellenőrizni az alkalmazottak testsúlyát, aki átlépi az ideálist annak levonnának a fizetéséből.

2021. máj. 14. 13:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
34%

Egyrészt eleve rosszul ismered a "törvényt" és a működését.

Másrészt, ez egy olyan dolog, amit a japán közbeszéd is erősen kritizál, és ahogy az "iskolában tilos randizni" szabály, ez is hamarosan a múlt része lehet, mint a militarista Meiji periódus többi ilyen "utórengése". Egy olyan "törvényt" pedig, amit az eredeti országban is élesen kritizálnak, és sanszosan nemsokára eltűntetnek, vagy legalábbis a betarthatatlan, és be nem tartatott abszurd szabályok közé kerül, hatalmas baromság lenne át venni.

2021. júl. 12. 19:32
 22/27 anonim ***** válasza:
64%
Be kel tiltani az édeségeket és meg van oldva ha meg otthon csinálják az is 100% egézségeseb mint ami a boltban van.Aki meg nem terheli le az egézség ügyet előnyöket kel biztositani jobb hitel kedvezményes tőmegközlekedés.Van egy túlsolyos ismerősöm minden napot csokival kezd utána hamburgerel fejezi be.És állandó vendég a korházban a szívét is mütöték magas a vérnyomása is.Az orvos hiába irt étrendet neki nem tartja be mert ha baj van azt hiszi meg mentik megint a korházba.De aki ilyen kajákat eszik az is csóda ha a 60 megéli.A sok cukór miatt van ennyi túlsulyos meg a feldolgozot kaja miatt sokan ezekrt veszik mert olcsó.Meg a mai világba főzni se tudnak az emberek sőt le is nézik aki főz mert a nyugatót majmoljàk ott meg nem főznek.
2021. júl. 13. 05:43
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Meg sok az idota is például nekem 15 percre van a munkahelyem és sokan le néznek mert gyalogolok.Én meg őkett nem értem hoy, ilyen jó időben miért jó a kocsiban dekolni.De sok ember sajnos a mai világban oda vissza 30 percet se tudna sétálni mert megálna a szíve a sok autozás miatt.
2021. júl. 13. 05:49
 24/27 anonim ***** válasza:
77%
Engem meg azért néznek le mert biciklivel járok, pedig pont azért járok vele hogy lemenjen rólam 1-2 kg mert én is túlsúlyos vagyok
2021. júl. 13. 08:01
 25/27 anonim ***** válasza:
54%
Benne vagyok ha az alkoholizmust, cigizést is szankcionálják..plusz az anorexiát és bulémiát is..
2021. júl. 13. 18:19
 26/27 anonim ***** válasza:
Am nem.nem hiszem..előző voltam..
2021. júl. 13. 18:22
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
A cukrászatokat meg a pékségeket is meg kéne adóztatni akkor lehet kicsit egszségcentrikusabbak lennének a vállalkozók is.
2021. júl. 14. 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!