Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A túlsúlyt nem lehetne valahog...

A túlsúlyt nem lehetne valahogy szankcionálni Magyarországon mint Ázsiában?

Figyelt kérdés

A magyarok többsége elhízott, sokan jelentős túlsúllyal rendelkeznek.

Ez természetesen amellett hogy nem egészséges az egyén számára, plusz terhet rak az egészségügyre.

Azt kellene csinálni mint Japánban hogy minden munkaadónak kötelessége lenne ellenőrizni az alkalmazottak testsúlyát, aki átlépi az ideálist annak levonnának a fizetéséből.

2021. máj. 14. 13:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
75%
Bár 79 kg vagyok attól még elmehetsz te a jó édes tudod hova.Komolyan rosszabb lennél mint Orbán
2021. máj. 14. 15:10
 12/27 anonim ***** válasza:
77%
Nem vagyok túlsúlyos, de ennek ellenére nem értem, hogy itt mindig akad számos ember, aki folyamatosan azon agyal, hogy miként lehetne egy általa kiszemelt réteget diszkriminálni. Szerintem beteg agyilag, akinek ez a legfőbb problémája, ez a legfőbb örömforrása, ez generál benne hasonló szintű elégedettséget, mint amikor sikerül lekocognia néhány kilométert. Nem tudom, miért kell mindig cseszegetni, közutálatnak kitenni másokat, ellenségképet adni unatkozó idiótáknak!
2021. máj. 14. 15:32
 13/27 anonim ***** válasza:
77%
Az agyilag zokni megközelítést kellene szankcionálni, - mint amilyet a kérdező is képvisel!
2021. máj. 14. 15:34
 14/27 anonim válasza:
40%
Persze, érdemes példát venni egy kommunista autokrata rendszerről. Teljesen ésszerű!
2021. máj. 14. 16:48
 15/27 anonim válasza:
63%

Hülyeséget beszéltem. Azt hittem Kína. Sorry. Ettől függetlenül rosszindulatú, diszkriminatív politika lenne. Japánban is az.

15 voltam

2021. máj. 14. 16:56
 16/27 anonim ***** válasza:
53%
Én 72,8 kg vagyok de a pocakom olyan mintha el akarnék folyni. Akkor én most szankció képes vagyok?
2021. júl. 12. 11:09
 17/27 anonim ***** válasza:
85%
Pl lehetne a kijelölt dohányzóhelyek mintájára kijelölt evőhelyeket létesíteni. Máshol nem ehetnek, még otthon sem, csak ott.
2021. júl. 12. 11:28
 18/27 anonim ***** válasza:
28%
Igen a diktatúrát lehetn e tovább bővíteni ezzel pl.. csillagos 5-ös ! Ma az lmbtq és a menekültek, holnap a hajléktalanok, kövérek, cukorbetegek, kit tudja még.. Igazi fidesz-náci tervek ..
2021. júl. 12. 11:42
 19/27 anonim ***** válasza:
69%
Én a cigányságot is szankcionálnám mert közöttük is van aki nagyon sokat eszik.
2021. júl. 12. 12:06
 20/27 anonim ***** válasza:
69%
#19: Azok szart esznek. Az a normális érdek, hogy minél többet egyenek.
2021. júl. 12. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!