Mi miatt készül szankcionálni az EU Magyarországot és milyen hátrányokkal járhat Magyarországra nézve?
A demokrácia nem lett felszámolva.
Az EU pedig egy felesleges és kártékony intézmény.Fel kell bomlania vagy átalakulnia.
A svájci kantokoknak is nagyobb az autonómiája ,mint az EU tagállamokban.Vegyék lazábbra.
Jah azért tűnnek el azok az emberek akik kritizálni merik a kormány munkáját.
2014től újra visszatérhetnek a szocik ... ez komoly probléma... ne feledjük unokáinknak úgy adjuk tovább ezt az országot, hogy teljesen ki van ürítve és még adósságunk is van, hogy a kamatról ne is beszéljek, ami elszivattyúz minden energiát, amit befektet az ember ...
Talán nem csoda, hogy menekülnek a fiatalok ... nem csak nálunk ,de egész kelet-euben sőt már dél-euban is ezt figyelhető meg!
Eltűnni?
Erről nem hallottam.De szerintem csak egy legenda ,kamu.
Én is kritizálom nyíltan mégis itt vagyok.
Az Eu-val meg nem sokat érünk.Lehet fizetnek támogatás , de ezt valós gazdaságélénkítése nem költhetjük.
Tudod mire megy el?
Fő terek felújítására , új műkőburkolatra , játszótérre.
Természetesen 20 éve bevett szokás a mutyizás ,ezt a hagyományt a Fidesz sem törte meg.
Államadósságot nem törleszthetünk Eu pénzből.
Szóval , nem sokat értünk vele.
Páran félre értettétek a válaszban a Demokrácia fogalmát!
Ez nem arról szól, hogy kevesebbet tehetsz, mint eddig, hanem hogy elméletben minden döntésbe legalább közvetett módon (azzal, hogy megválasztod a képviselődet, aki dönt helyetted) beleszólásod van!
Ezt pedig Orbán szinte teljesen felszámolta!
Jövőre csoda lesz, ha nem érik el a 2/3-ot, úgy bebetonozták magukat!
Ez már nem demokrácia!
És igen, elég nagy szarban leszünk, ha szankcionálnak!
Bár állítólag tárgyalnak Brüsszelben, hogy olyat találjanak ki, amivel Orbánt büntetik, és nem az országot, de nem lennék én olyan biztos benne, hogy mi nem sz...uk be!
A túlzott hatalomkoncentráció miatt bírálják a kormányt.
Komoly szankció (pl. támogatások felfüggesztése) nem lesz, mivel az európai néppárt kiáll a kormány mellett.
Az EU politikusokat nem is igazán érdekli, hogy mi van a magyar alkotmányban (szerintem a magyarok 99%-a sem olvasta el), sokkal jobban leköti őket a pénzügyi, gazdasági válság, az egyre növekvő munkanélküliség.
Az egész magyar alkotmány biztos nem érdekli őket, de olyan törvények, amelyek jóformán megszüntetik a demokráciát, az már igen!
Járj utána, rengeteg videó van európai parlamenti gyűlésekről, ahol azt tárgyalják, hogy a tökük ki van magyarországgal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!