Az alaptörvény módosítása miatt élesen bírálják az Orbán-kormányt az Unióban. A kormány az Alkotmánybíróságot készül felülbírálni, élve a 2/3-os többségével. Jogállam lehetünk még?
Veszítsük csak el a szavazati jogunkat. Kíváncsi vagyok a "felséges úr" mit fog csinálni ha lesz valaki akinek nem parancsoltathat.
Valakinek már helyre kéne tenni Orbánt.
Az országgyűlést mi választottuk,de Európában sem hülyék ülnek,ahol azért nem 20 éve van demokrácia.
Ráadásul erre a 2/3-ra mindent rá lehet fogni,tehát ez nagyon kétélű dolog."Ezt akarja a nép-ennyi" közben azért nem erről van szó.Nem vagyok Fideszes,messze nem jók ők,de most nincs jobb,és a bölcsek köve azért nem náluk van!Nem tévedhetetlenek ők.
Nem beszélve arról,hogy kezd már az egész 2/3,egy HAZAFIAS NÉPFRONTOS jelleget ölteni,ami dezsavü-érzés nekem 1980-ból.
"Jogállam lehetünk még?"
Nem vagyunk/voltunk.
"Lehet hogy az Unióban elveszítjük a szavazati jogunkat is?"
Baromság.
Ha a Fidesz tényleg azt akarta volna, a 2/3-dal már régen ledarálhatta és megvásárolhatta volna kilóra az egész ellenzéket. Ezek még mindig semmiségek ahhoz képest, amit megtehettek volna (akár jó, akár rossz értelemben).
Az ellenzék kb. 0 egész 0 tizednyi döntésükkel ért egyet, ami egy kicsit unalmas már.
@23:20: Az ellenzéknek semmi sem jó.
Ugyan ez ment eddig is.
Ha az ötlet maga jó is lenne, ez senkit nem érdekelt, csak a másiknak ne legyen igaza...
Most meg, igazából halál mindegy mit akar az ellenzék, amúgy sem tud beleszólni. Amit Viktor eldönt, az úgy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!