A WikiLeaks kiszivárogtatott adataiban szerepel, hogy 120 izraeli katona érkezett 2006. Október 23. -a előtt Magyarországra, hogy ""rutin terrorelhárítási gyakorlatokat végezzen". Részt vettek az akkori rendőrakciókban is. Mi a véleményetek?
Ezek nem új hírek, aki figyelmesen követte a médiát, már akkoriban is olvashatott róluk, a különbség csak annyi, hogy most az index hozta le.
Tehát összefoglalva nem sok újdonsággal szolgált a hír számomra.
Szóhoz sem jutok.
Nagyon nem volt szabályos amit csináltak.
Mi sem megyünk oda verekedni ,amikor tüntet a nép.
Szerintem anyagi kártérítést kellene követelni és perelni Izrael államot.
Ez jogsértés volt.
Gratula zsidók , ezzel 10 százalékkal növeltétek az antiszemitizmust.
Köszönjétek magatoknak.
"Ezek nem új hírek, aki figyelmesen követte a médiát, már akkoriban is olvashatott róluk, a különbség csak annyi, hogy most az index hozta le."
Igen, csak akkor még sejtések voltak róla, most viszont tények.
7.
Nem az a lényeg.
Hanem ,hogy külföldi katona hozzá nem érhetne magyar civilhez.
Az izraelieknek el kellett volna kerülnie a tüntetést nem beavatkozni.
Nekik nem lett volna szabad beavatkozni.
1, Nem a kérdésre felelsz, mivel gondolom nem tudsz mit válaszolni ez ügyben, hogy a haverjaid 120-an itt voltak.
2, A kuruc.infón olvastam ezt, sajnálom :D
3, Miért ne olvashatnám el mind a kettő hírportált? Kíváncsi vagyok, hogy ott hogy írnak miről. De neked ez magas, kedves izraelita barátom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!