Ellenzéki szavazó aki szerint "mindegy ki nyer csak váltsuk le az Orbánt" az nem érzi ebben a kijelentésben a problémát?
Itt is és rengeteg Facebook kommentben olvasni ezt, hogy mindegy ki csak Orbán helyett legyen valaki , meg akár az ördögre is szavazunk csak Orbán menjen.
Értem én, hogy van aki nem szereti a Fideszt de ez a bárki csak ő ne az elég felelőtlen hozzáállás kormányváltásnál.
Kérdező, te aki jobb helyről szarmazol (mert te tudod a lumpen szó pontos jelentéset) mond el nekem buta prolinak is, hogy szerinted mit jelent?
Hidd el, szívesen tanulok a nálam okosabbaktól! Kérlek!!!
Ha nem egy büfészakos diplomád van akkor miért nem mész el versenyszférába 2-3x ennyi fizetésért? Ha pedig büfészakos diplomád van akkor miért vársz több pénzt ettől?
Nem értem ezt a tévhitet, hogy van egy diplomám én sokat érdemlek, bemagolni és felbüfizni a dolgokat mindenki tudja, a diplomában az az értek ha szaktudás is van mögötte egy jó szakirányban.
A közszférában dolgozók nagy része a megúszásra hajaz, sokkal kevesebb a meló mint versenyszférában, nyilván a fizu is.
#19:22
Te kiakartad forgatni a mondandómat és most jó balosként hátráltál és újabb kifordított támadásba kezdtél, nem megyek bele ebbe a játékodba ne haragudj.
#19:25
Jobb helyeken tudják, hogy töröltek a moderátorok egyet a válaszok közül így miközben megírtam a választ csökkent az összes válaszszám, ma is tanultál valamit.
Most akkor hatrálok vagy támadok? Döntsd mar el!
Meg ez kifordítva támadás...ez jó...ezt még nem hallottam...mar megérte idejönnöm...köszönöm neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!