Miben különbözik a kormánypárti és az ellenzéki szavazó jelleme, karaktere, gondolkodásmódja egymástól?
A Fidesz szavazó ( nagy általánosságban!) elfogadó konzervatív, akinek fontosak a régi értékek és a nemzeti identitás.
A balliberális szavazók nagy része proli, irigy, kicsinyes, szűk látókörű...nagy részük kivénhedt IGAZI komcsi. A másik részük pedig magát liberálisnak valló, genderizmust, érzékenyítést, stb- t támogató, általában pénzes trendigyerek, aki mások vélt jogainak védelme érdekében mindenkin átgázol, pontosan a liberalizmus legfontosabb értékét hagyja figyelmen kívül, az élni és élni hagyni elvét. Ők globalisták, igazából liberálfasiszták.
Ahogy én észrevettem a Fidesz szavazók tényleg elhiszik ezt a ködösítésre és megtévesztésre szolgáló szélsőjobboldali mázt amit magára öltött a Fidesz és ezt nézik, ez tetszik nekik.
Nem pedig a valós tetteit és intézkedéseit a kormánynak.
Két dolgot vettem észre:
-Ha egy ellenzéki megtudja, hogy a Fideszre szavazok, akkor rogyásig nyomatja, hogy miért vagyok hülye , megvezetett, és beszűkült látókörű, sőt, töröl is az ismerősei közül, mintha én tehetnék róla, hogy az ő élete sz*r.
-Az a vicc, hogy a kormánypárti ismerőseimmel alig beszélünk politikáról. De ha mégis szóba kerül az nem abból áll ki, hogy megpróbálnak túlüvölteni sületlenségekkel.
A kérdező meg jobb ha felkészül, mert jön majd egy rakás kamuválasz áldemokraták fideszes ismerőseiről, akik persze maguk az ördögök, és veszélyesek, és erőszakosak, stb. :)
4
Biztos Pesten, vagy Nyugaton laksz.
Ellenzéki: Felháborodik ha meglopják és hangot ad nemtetszésének. Cserébe elnyomják és magasról tesznek a véleményére.
Fideszes: Lexarja ha meglopják úgysincs jobb, úgyhogy nincs itt semmi látnivaló.
6
Ömmm...egy ellenzéki szavazótól mit lopnak el? Jön mondjuk Rogán és éjszaka megfújja a kocsiját? Vagy Lölő észrevétlenül lenyúlja a bankkártyáját és leemel róla egy húszast?
Fideszes, király az életszínvonal nettó 3-400 500ezres fizetések. Szépül épül az ország, legyen ön is millimos játszódik le, Bp-én már nem hiszik el létezik 300 nettó alatti fizetés. Lassan utolérjük Ausztriát
Ellenzéki:Rossz minden bezzeg Ausztriában, meg Svájcban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!