Ellenzéki szavazó aki szerint "mindegy ki nyer csak váltsuk le az Orbánt" az nem érzi ebben a kijelentésben a problémát?
Itt is és rengeteg Facebook kommentben olvasni ezt, hogy mindegy ki csak Orbán helyett legyen valaki , meg akár az ördögre is szavazunk csak Orbán menjen.
Értem én, hogy van aki nem szereti a Fideszt de ez a bárki csak ő ne az elég felelőtlen hozzáállás kormányváltásnál.
Biztosan magasabbak lesznek a fizetések? Ezt Dobrev Klárika bejelentésére alapozod az EU-s minimálbérről, amit az EU már több ízben megcáfolt?
Vagy csak úgy hirtelen rászól majd a DK a vállalkozókra, hogy most azonnal emeljetek fizetést? :D
Mennyire korlátolt pár ember, te jó ég
Minimálbér 5-10% éves emelése nem egyenlő azzal mint amit páran itt vizionálnak, hogy többszörösére rúg majd a fizetése minden lumpennek.
Most is megcsinálhatjuk, hogy 2x annyit keres mindenki, viszont akkor 3x annyiba kerül majd minden és léptünk egyet hátra mint munkavállalók.
Gyári dolgozó nem egyenlő a lumpennel. Látod, pont te vagy az aki a lumpen szóra a gyári dolgozókra asszociál.
Ne mosakodj kérdező, ebből most nem tudsz jól kijönni!
Meséld már, hogy te kire értetted a lumpen jelzőt!
Itt csak te mosakodsz. Én leírtam a lumpen szót amit jobb helyeken tudják mit jelent, majd te összemostad ezt a becsületes gyári melósokkal.
Utána meg még te kezdesz el engem támadni, igazi balos tempó. Sokat tanultál a DK-tól meg a propaganda médiájától, csak gratulálni tudok érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!