Miért gyülöli a kinaikat és a határontúli magyarokat az átlag ellenzéki szavazó?(internetes megnyilvánulások alapján)
Fura viszont hogy a feketéket muszlimokat romákat nyugatiakat imádják.
De a határontúli magyarok,kinaiak,ellenségek
A kínaiakat most a teljes nyugati világ gyűlöli, nézd meg az egyesült államokat, az elmúlt 1 évben ijesztő mértékben megnőtt az ázsiai kisebbség elleni erőszak.
A nyugati világnak az elmúlt 70 évben most van először méltó ellenfele, aki ráadásul nem "fehér", szerintem ez az alapja mindennek, erre jön rá a média folyamatos "Kína gonosz" szajkózása, ami azért nem teljesen fekete fehér, ahogy mondják...
Persze, amit tökéletes mondasz, hogy a magyar ellenzék is elkezdte a kínaiak ellen uszítást, az tragikus (és képmutató), de nem saját kútfő, csak a nyugati agendát másolják.
Én úgy érzékelem hogy a kelet-ázsiai eddig egy nagyon szívesen látott, szeretett kisebbség volt itthon, remélem nem tudják ezt a trendet megfordítani.
Már a kérdés is hazug :D
Ez sokkal inkább embberfüggő.
Senki nem a kínaiakat vagy a kínai kultúrát utálja, hanem a kínai kommunista pártot és az általa irányított szuperhatalmat. Ami egyre agresszívebben viselkedik mind kül mind belpolitikailag. Semmibe veszi az emberi jogokat és a többi és a többi... röviden kb az 1930-as évek Németországára és az NSDAP-ra kezd hasonlítani, vagy a Sztálini Szovjetunióra.
A határontúliakkal sincs szerintem senkinek komolyabb gondja. Az már megkérdőjelezhető viszont, hogy miért önti rájuk a kormány a magyar adóforintokat, mikor itthon bőven lenne helye. És a Magyarországon legfeljebb turistaként megfordult, itt egy napot nem adózott vagy élt állampolgáraink szavazati joga is...problémás.
Félre ne értsetek, a Magyar államnak védnökösködnie kell a határontúli magyarok ügyében, ahogy azt Ausztria is teszi Dél-Tirol esetében, de jelen "pártunk és kormányunk" majdhogynem az anyaországi ellenzéki szavazókat kezeli másodrangú állampolgárként.
nem gyulolok senkit, nem tudom honnan veszed ezeket.
esetleg neha estenkent kapcsold ki az M1et, es olvass helyette egy konyvet, mindenkinek jobb lesz ugy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!