Miért felejtettük el a BALOLDALI RABLÓPRIVATIZÁCIÓT, AMI 1988-TÓL 2006-IG TARTOTT? TELJES nemzeti vagyon párttitkároknak jelképes 1 Ft-ért.
Kérdező, azzal tisztában vagy ugye, hogy a vélemény olyan, mint a s@gglyuk! Mindenkinek van, de senkit sem érdekel a másiké!
Ennyit a véleményedről!
a mátrai hőerőmű sztorija... :(((
;(((
nagyon szomorú...
nekem meg besz...t az 5 éves fiam...
kit érdekel, részlet kérdés.
sőt mészáros lölő feleségül vett egy szép nőt, pedig ő maga csúnya... hát már pénzért is kapni szerelmet... ki hitte volna.
ki. nem ejti le.
Orbán egy európai, világpolitikai klasszis. A magyar politika Puskás Öcsije...
karácsony gergő, sudár, szép és magas. ez igaz...
de: báb..
hazaáruló...
együttműködik idegen, magyarellenes országokkal...
hát de olyan cuki a facebukon.
ha Orbán megy, Magyarország az iszlámízalt Európa egyik muszlim megyéje lesz. A fehéreket diszkriminálják. A magyarokat kiüldözik saját ezer éves királyságukból.
(Én dolgoztam muszlim restaurátor cégnél Brüsszelben és be kellett tartanom az iszlám törvényeit (pl ramadan))
1000 éves Magyar Királyság kultúrája, a pogány sztyeppei turulhit, a magyar Krónikák hite, honfoglalás kori kultúrája, Karosi temetők, megy a levesbe. Minden erdőben árpád kori romok omladoznak, és ez neked kevés? Az ezer plusz éves kultúra öröksége semmit nem jelent? felülírja az amerikai diszkós popos net kultúra?
A lehülyézés helyett írd azt: igen a magyarság önfeladása, a hazaárulás jobb, mint a magyar kultúrában maradni.
Márton, az oroszi pap esete a török időkben...
De csak "annyi aranyat fogsz kapni, amennyi a bőrödbe belefér..."
és szó szerint a bőrödbe...
Kérdező, nálad érzek egy pici zavart az erőben...
Egyik kommentedben a keresztény Európáról szónokolsz, majd egy másik kommented a pogány magyar emlékeket magasztalod...
Most akkor mit is szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!