Magyarország jelképesen el fog pusztulni? Mi lesz a vége ennek a sok baljós eseménynek?
Szerintem egyértelmű, hogy Magyarország vesztésre áll. Helyzetünk kiszolgáltatott, nekem a jelek szerint az ország a következő évtizedekben nem éppen pozitív irányba fog formálódni. Én nem hiszek benne, hogy a mi életünkben megindulna bármiféle fellendülés.
Nem vagyok olyan régóta a politikában, így nézeteim gyakran naívak, ezt nézzétek el nekem.
A teljesség igénye nélkül, néhány aggasztó tény:
| Az ország termőföldjeit, természeti forrásait nemsokára külföldi tőke fogja privatizálni. Megveszik a vizünket, a földünket, és olyan áron fogják majd kínálni, ahog nekik jól esik.
| Folyamatosan fogy az ország lakossága, ami annyira még nem is lenne baj, de a gond az, hogy a dolgozó rétegnek kell eltartania a sok öreget, gyereket, ingyenélőt. Ez, és az adósságok egyre nagyobb árakat, adókat eredményeznek.
| Menekül a magyar a süllyedő hajóról. Az indexen már külön blog épült azokra a magyarokra, akik emigráltak innen, és osztják meg a tapasztalataikat, bíztatva a többieket is a "lelépésre". Az egyetemi berkekben egyre nagyobb trend ez, hogy ha művelt, képzett vagy, tűnj innen amint tudsz, mert kinnt 10szer ennyit keresel.
| Összeomlik az egészségügy, lelépnek a dokik.
| Megmarad a vízjfejűség. Budapesten kívül minden más unalmas vidéknek számít, gyér lehetőségekkel.
| Kezelhetetlen cigánytúlszaporulat/bűnözés.
Ez a dominó már rég megindult, szerintem a jelenség visszafordíthatatlan. Hiába választjuk meg a 3 párt közül bármelyiket, mindegyik csak újabb adókat oszt ránk, és tömi az állami pénzeket a saját vállalataiba. A végeredmény, főleg az emigrálás/fiatalok fogyása miatt, garantáltan katasztrofális.
Mit gondoltok? Mi lesz ennek a vége? Egy újabb nyomorúságos korszak szerintem elkerülhetetlen most már.
A jelek szerint matematikailag lehetetlen utolérni a külföldi fizut. Egyedül árakban ás adókban vagyunk az élvonalban.
Erről beszélek, hiába mondjuk, hogy emelni kell a fizukat, meg a színvonalat, de ez gyakorlatilag lehetlen. Ez egy szövevényes rendszer, amiben így alakultak ki az erőviszonyok.
Ez még csak a kezdete ennek a lejtőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!