Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az ami leginkább unszimpati...

Mi az ami leginkább unszimpatikus a Mi Hazánk Mozgalomban számodra?

Figyelt kérdés

2021. máj. 9. 01:38
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
71%
#11 A Jobbik mindig ellenzéki párt volt, nem került soha olyan pozícióba, hogy lehetőségük lett volna megvalósítani, amit hirdettek. Éppen a cukiskodás meg a "néppártosodás" miatt nőtt meg a szavazótáboruk. Sajnos jelenleg a magyar nemzet őszinte képviseletével nem lehet 5-10%-nál jobb eredményt elérni - illetve lehetne, de a média olyan szintű lejáratókampányt folytat az ilyen mozgalmak ellen, hogy amiatt nem lehet.
2021. máj. 9. 09:02
 12/48 anonim ***** válasza:
74%

#13, egyről beszélünk, csak engem le is pontoztak :).

Újrafogalmazom a jobbikot: az emberek elégedetlensége általában radikalizálja az embereket, ami szavazókat hajtott a Jobbikhoz. Ahogy nő a Jobbik felelőssége és hatalma, úgy valahol törvényszerű, hogy puhulni fog, mert a radikális program csak szavakban szexi, a megvalósítása nem az. A puhuló Jobbik viszont elveszíti a radikális híveket, így a Jobbik kb elérte a határait - szerintem.

"Sajnos jelenleg a magyar nemzet őszinte képviseletével nem lehet 5-10%-nál jobb eredményt elérni"

Kérdés, mit jelent a magyar nemzet őszinte képviselete. Én úgy gondolom, olyan ember vagyok, akinek nagyon fontosa a magyar nemzet őszinte képviselete, pont azért undorodom azoktól a pártoktól, akik összemossák ezt cigányozással, "régenmindenjobbvoltozással". Ezért vetem meg a mindenkori radikális jobboldalt.

2021. máj. 9. 09:09
 13/48 anonim ***** válasza:
64%
Én viszont nem vagyok hajlandó olyan pártra szavazni, amelyik nem "cigányozik". A cigánykérdés Magyarország egyik legsúlyosabb problémája, és ezt a Mi Hazánkon kívül minden párt figyelmen kívül hagyja, pedig néhány évtizeden belül a végünket okozhatja.
2021. máj. 9. 10:15
 14/48 anonim ***** válasza:
52%
AMikor TGorockai egy magyar ellenzéki politikusnőt szidott, hogy mekkora hazaáruló, pedig a legnagyobb épp kormányon ül. Legalábbis ez jutott elősször eszembe. Aztán jött Dórika könyvdarálása és valaki itt írta az EU kilépést is, amiről van egy videó (arról népszavazást akartak akkor). Nem is tudom, hogy ez eszembe jutott volna e magamtól, ez is gáz. Így utólag nem is tudom, hogy mi a legvisszataszítóbb. A lényeg, hogy ha csak ők válthatnák le a fütyiszt, akkor inkább senki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2021. máj. 9. 10:46
 15/48 anonim ***** válasza:
22%
Az oltási igazolvány ellenes balhé, úthengerezés.
2021. máj. 9. 11:15
 16/48 anonim ***** válasza:
60%
Minden. Az allando gyuloletkeltes, falsh informaciok terjesztese, csak sajnalni tudom azokat az embereket, akik kepesek tamogatni oket. Normalis allamban az ilyen partok meg sem alakulhatnanak.
2021. máj. 9. 11:16
 17/48 anonim ***** válasza:
33%

,,Normalis allamban az ilyen partok meg sem alakulhatnanak."

Na pont az ilyen agymosottak miatt van szükség a radikális jobboldalra!

2021. máj. 9. 12:08
 18/48 anonim ***** válasza:
58%
Nyilvan en vagyok az agymosott, meg veletlenul sem az, aki a fontosabb ugyek helyett inkabb csak a folytonos gyuloletkeltesre koncentral. :)
2021. máj. 9. 12:13
 19/48 anonim ***** válasza:
60%

Igen te vagy az agymosott mert marginális hülyeségeket tartasz fontos ügynek miközben a fél ország a cigányputri felé halad. De ja te csak aggódj az SZFE miatt hiszen a telex megmondta hogy az a fontosxd

Ez a gyűlöletkeltés meg egy tipikus ostoba kommunikációs panel amit a hozzád hasonló belpesti birkáknak gyártottak hogy véletlenül se kelljen a valósággal szembesülniük..

Mi a gyűlöletkeltés? Mondj már rá egy példát😆 Gyűlöletkeltés miatt nyavajogni miközben embereket 500 ftért vernek agyon, igazi képmutató libsi finghámozás. Ráadásul nem is önálló vélemény hanem olyan ami erre a célra lett legyártva.

2021. máj. 9. 12:21
 20/48 A kérdező kommentje:

Azt nem értem hogy sokan még mindig abban a téveszmében élnek hogy a Mi Hazánk Mozgalom az egyenlő a Szilasi-féle nyilasokkal.

A Mi Hazánk mérsékelten konzervatív, tehát úgy radikálisak hogy az csak a biztonság politikájukban van jelen. Ott is úgy, hogy vannak dolgok (mint a halálbüntetés) ami nem valósulhat meg, erről egyrészt EU-s jogszabály van ami tiltja, másrészt Toroczkaiék vannak annyira földhözragadtak, népközeliek hogy a fontosabb kérdéseket népszavazással eldöntenék.

Az a lényeg hogy ha meglesz az 5%, akkor a parlamentbe bejutnak. Ott pedig mindenki beláthatja majd hogy ők az egyetlen értelmes párt, akik ténylegesen az országért, a népért politikusok és nem a pénz hajtja őket.

2021. máj. 9. 12:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!