Mi az ami leginkább unszimpatikus a Mi Hazánk Mozgalomban számodra?
#13, egyről beszélünk, csak engem le is pontoztak :).
Újrafogalmazom a jobbikot: az emberek elégedetlensége általában radikalizálja az embereket, ami szavazókat hajtott a Jobbikhoz. Ahogy nő a Jobbik felelőssége és hatalma, úgy valahol törvényszerű, hogy puhulni fog, mert a radikális program csak szavakban szexi, a megvalósítása nem az. A puhuló Jobbik viszont elveszíti a radikális híveket, így a Jobbik kb elérte a határait - szerintem.
"Sajnos jelenleg a magyar nemzet őszinte képviseletével nem lehet 5-10%-nál jobb eredményt elérni"
Kérdés, mit jelent a magyar nemzet őszinte képviselete. Én úgy gondolom, olyan ember vagyok, akinek nagyon fontosa a magyar nemzet őszinte képviselete, pont azért undorodom azoktól a pártoktól, akik összemossák ezt cigányozással, "régenmindenjobbvoltozással". Ezért vetem meg a mindenkori radikális jobboldalt.
,,Normalis allamban az ilyen partok meg sem alakulhatnanak."
Na pont az ilyen agymosottak miatt van szükség a radikális jobboldalra!
Igen te vagy az agymosott mert marginális hülyeségeket tartasz fontos ügynek miközben a fél ország a cigányputri felé halad. De ja te csak aggódj az SZFE miatt hiszen a telex megmondta hogy az a fontosxd
Ez a gyűlöletkeltés meg egy tipikus ostoba kommunikációs panel amit a hozzád hasonló belpesti birkáknak gyártottak hogy véletlenül se kelljen a valósággal szembesülniük..
Mi a gyűlöletkeltés? Mondj már rá egy példát😆 Gyűlöletkeltés miatt nyavajogni miközben embereket 500 ftért vernek agyon, igazi képmutató libsi finghámozás. Ráadásul nem is önálló vélemény hanem olyan ami erre a célra lett legyártva.
Azt nem értem hogy sokan még mindig abban a téveszmében élnek hogy a Mi Hazánk Mozgalom az egyenlő a Szilasi-féle nyilasokkal.
A Mi Hazánk mérsékelten konzervatív, tehát úgy radikálisak hogy az csak a biztonság politikájukban van jelen. Ott is úgy, hogy vannak dolgok (mint a halálbüntetés) ami nem valósulhat meg, erről egyrészt EU-s jogszabály van ami tiltja, másrészt Toroczkaiék vannak annyira földhözragadtak, népközeliek hogy a fontosabb kérdéseket népszavazással eldöntenék.
Az a lényeg hogy ha meglesz az 5%, akkor a parlamentbe bejutnak. Ott pedig mindenki beláthatja majd hogy ők az egyetlen értelmes párt, akik ténylegesen az országért, a népért politikusok és nem a pénz hajtja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!