Eddig két párt van a védettségi igazolvány ellen. Melyiket fogod támogatni?
Figyelt kérdés
Eddig 2 párt, a Mihazánk mozgalom és egy új minipárt a LE az adók 75 százalékával párt állt ki a védettségi igazolvány ellen. Nyilvánvaló, hogy magától nem fog visszatérni a normális élet, ehhez kormányváltás kell. Ha tényleg akarjuk a normális életünket akkor nagy eséllyel ezek közül lehet csak választani, az összefogás ugyanúgy megkülönböztetés és diktatúrapárti. Nem lenne jó ha szethuzás lenne mert akkor nem aratunk sikert.2021. ápr. 26. 17:44
A kérdező szavazást indított:
Mihazánk mozgalom
LA75 párt
38 szavazat
2/17 anonim válasza:
És Jakab Péter, tehát a Jobbik. Én őket választom.
3/17 anonim válasza:
Egyiket se.
Mind a kettő valójában a Fidesz alpártja.
4/17 anonim válasza:
Na, ez jó hír, hogy Jakab Peti is kiáll ez ellen. Amúgy én úgy tudom, hogy a Kutyapárt sem ért egyet megkülönböztetéssel.
5/17 anonim válasza:
"LE az adók 75 százalékával párt" - nem gondolhatja komolyan, maradna csak 25 százalék az adókból. Azaz érezhetően csökkenne az állami bevétel. Kiknél csökkentené ez a párt a működtetési költségeket? Rendőrség, honvédség? Földhivatal, bíróságok? Esetleg nyugdíjak ...
6/17 anonim válasza:
Amúgy a migatyánk is pont akkor jön elő Bilgéccel meg a vakcinszkepticizmussal, amikor Orbi behoz egy ilyen megkülönböztető rendeletet. Kicsit se átlátszó.... A miniszterelnök úr nem szeretné, ha most a kártya miatt csalódott tömegek a ballibekre szavaznának, szólt ezért Toroczkainak, hogy merre kell haladniuk.
7/17 A kérdező kommentje:
#2,4 ez tök jó hír hogy még több van. Én örülök. Így eliras hogy csak kettő lenne.
#5 itt mindent megtalálsz:
2021. ápr. 26. 19:35
8/17 anonim válasza:
@5 A politikusoktól!!!! Különösen O1G és bandájától!!! :)
9/17 anonim válasza:
Mi Hazánk ügyesen csinálja szorgosan gyüjti be a szavazatokat ezekkel a programokkal
10/17 anonim válasza:
Csökkentve a balliberális koalíció győzelme esélyeit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!