Eddig két párt van a védettségi igazolvány ellen. Melyiket fogod támogatni?
Még mindig nem vágod? Sok kiábrándult egykori fideszes van, akiknek igazából nem számít a jobb-baloldal örökös háborúja, csak jobban akarnának élni, de mivel itt a Mi Hazánk, inkább ő rájuk fognak szavazni. Az egész mozgalom azért jött létre, hogy Jobbikot ledarálják, sikerült is. A Jobbik ugyanúgy jobboldali maradt, hiába propagálja azt a kormánymédia, hogy nem, és ezeket a jobbosokat akarja elszipákoltatni a Fidesz az Összefogástól, mert itt százalékok fognak dönteni.
Ez a jobb-baloldal örökös háborúja olyan unalmas. Ha mondjuk jelentősen csökkenek egy adott országban az életkörülmények, egy jobboldali kormány ideje alatt, a jobbosok akkor is rájuk szavaznak? Jó dolog az elvhűség, de attól még nem lesz tele a pocak meg a pénztárca....
persze hogy nem. Én jobboldali vagyok mégse szeretem a fideszt. Nem minden az ideologia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!