Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetne még ennél is pofátlana...

Lehetne még ennél is pofátlanabb a Fidesz?

Figyelt kérdés

Botrány volt, amit tegnap leműveltek. Először is pénteken hajnalban jelentették be, hogy nagy mennyiségű pfeizer vakcinát lehet kérni egész nap az oltópontokon. Ezt legalább két nappal korábban tudatni kellett volna, hogy az ember normálisan meg tudja szervezni a napját, és ne az utolsó pillanatban kelljen kikönyörögni a főnöktől hogy engedjen már el az oltásért. Miután a Pfeizer elfogyott, Orbán bejelentette, hogy most hetekig ne is számítsunk rá, hogy kérhetjük, adassuk be inkább a sokkal megbízhatatlanabb kínait. Ezt mégis hogy képzeli? A regisztrációs rendszer összeomlását meg az emberek nyakába varrták, és terheléses támadásnak nevezték. Pedig szimplán csak arról volt szó, hogy túl dilettánsok ahhoz, hogy normálisan megszervezzenek egy oltási napot, és ne fulladjon káoszba az egész. Orbán odadobott egy kis csontot a népnek a tegnapi pfeizer akciójával. A húst viszont most már megvonja. Most már nem csak az oltást erőlteti rá az emberekre a védettségi megkülönböztetéssel, hanem a rosszabbik kínait is.

Ez a pofátlanság, amit a Fidesz művel már nekem kellemetlen. És hazánkban birkanisztánban ezt nem csak hogy elfogadják, de még tapsolnak is neki, hogy de rendes ez a Zorbán adott nekünk egy kis pfeizert alamizsnaként. Aki meg a tegnapról lemaradt most maradt neki a kínai, hát köszönöm szépen.

2021. máj. 1. 10:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
86%

11:45: Kínában alig oltanak. Még a 10 %-ot sem oltották át. Ott azért nincsenek esetek, mert nagyon kemény lezárásokat vezettek/vezetnek be, ha felbukkanna egy góc, és be is tartják. Nem úgy, mint nálunk, vagy Nyugat-Európában, mert ami itt van, az még a tetőfokon sem volt semmi. Ezt érdemes lenne átvenni tőlük.

Angliában pedig érdemes összehasonlítani, mi volt január elején, és mi van most. Egyértelmű sikertörténet. Éppen tegnap jelentették be az országos járvány végét.

Már csak az a kérdés, ha ennyire tájékozatlan vagy, minek szólsz hozzá?

2021. máj. 1. 14:26
 22/25 Sándor papa ***** válasza:
83%
A pofátlanságnak nincs határa,Viktor látta hogy kínaival nem lessz meg az igért négymillió oltás a Fradi mecsre a jegyek el vannak adva be be kellett vetni a Pfizert,ennyi!
2021. máj. 1. 15:46
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
inkább a sok marha embert kéne számonkérni, megvolt a lehetőség az oltásra, erre odamennek tömegesen, mintha csak ez az egy oltás lenne kapható az országban, ezen kívűl vannak még más vakcinák is amik ugyan úgy védenek, érdekes módon én kedden kaptam kínait, bementem és egyből megkaptam, erre a sok marha odatornyosul 1 napra egy vakcinára, mintha nem lenne mind1, hogy ki melyiket kapná, képes beállni a tömegbe aztán még ő volt kiakadva, hogy mi ez a tumultus, aki emiatt hisztizik, mert hosszú sor volt, annak ennyi esze van, ott a regisztrációs lehetőség, pár nap múlva behívnak aztán megkapod, nem bonyolult
2021. máj. 2. 14:29
 24/25 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem is nagyon megalázó volt. :( Pedig nem vagyok egy érzékeny típus.

De elszomorít, hogy az EU milliószámra rendelt az állampolgárainak vakcinát, amiből Mo. is valami 6 milliószor 2 dózist rendelt, plusz hetente több százezer érkezik...aztán egyedül a magyar állmpolgárok nem kaphatnak a nekik járó vakcinából. Már Romániában is drive-through oltópontokon regisztráció nélkül adják a Pfizert.

Szar érzés jobbágynak lenni és hajbókolni, térden állva könyörögni, pitizni azért az oltásért, amiből minden regisztráltnak jutna...HA nem lenne jobb biznisz a kínai.

Az meg, hogy cinikusan nagy kegyesen hajlandók 100 ezret kivenni a raktárból és odalökni, csak hogy meglegyen a statisztika a meccshez...hát, undorító.

2021. máj. 3. 17:56
 25/25 anonim ***** válasza:
72%
24# Ez a fidesz és azért nem kaptunk az EUtól elég vakcinát, mert ha már orbán jatszott egy kicsit velük, akkor ők is játszottak egy kicsit orbánnak és nem küldtek vakcinát. Orbán meg is érdemli de mi nem. Szóval jővőre most már a dr. oRbÁn víkTóR MīhÁlYt végre le kell váltani...
2021. máj. 3. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!