Lehetne még ennél is pofátlanabb a Fidesz?
Botrány volt, amit tegnap leműveltek. Először is pénteken hajnalban jelentették be, hogy nagy mennyiségű pfeizer vakcinát lehet kérni egész nap az oltópontokon. Ezt legalább két nappal korábban tudatni kellett volna, hogy az ember normálisan meg tudja szervezni a napját, és ne az utolsó pillanatban kelljen kikönyörögni a főnöktől hogy engedjen már el az oltásért. Miután a Pfeizer elfogyott, Orbán bejelentette, hogy most hetekig ne is számítsunk rá, hogy kérhetjük, adassuk be inkább a sokkal megbízhatatlanabb kínait. Ezt mégis hogy képzeli? A regisztrációs rendszer összeomlását meg az emberek nyakába varrták, és terheléses támadásnak nevezték. Pedig szimplán csak arról volt szó, hogy túl dilettánsok ahhoz, hogy normálisan megszervezzenek egy oltási napot, és ne fulladjon káoszba az egész. Orbán odadobott egy kis csontot a népnek a tegnapi pfeizer akciójával. A húst viszont most már megvonja. Most már nem csak az oltást erőlteti rá az emberekre a védettségi megkülönböztetéssel, hanem a rosszabbik kínait is.
Ez a pofátlanság, amit a Fidesz művel már nekem kellemetlen. És hazánkban birkanisztánban ezt nem csak hogy elfogadják, de még tapsolnak is neki, hogy de rendes ez a Zorbán adott nekünk egy kis pfeizert alamizsnaként. Aki meg a tegnapról lemaradt most maradt neki a kínai, hát köszönöm szépen.
"Lehetne még ennél is pofátlanabb a Fidesz?"
Nehezen!
Részben egyetértek, részben meg nem. Mert az sem volt normális, hogy decemberben az első nap regisztráltam, és a múlt hétig egyáltalán nem kaptam lehetőséget az oltásra, akkor is csak a kínaira. Miközben egy csomó ember hónapokig azt fújta, hogy neki aztán nem kell semmiféle vakcina, aztán mégis regisztrált és pár nap alatt kapott is számára elfogadható oltást.
Én a fizetősre is jelentkeztem, de az is lefújták.
Kezdettől hiányoltam, hogy aki tesz érte, az kaphasson. A háziorvosomnak is mondtam, hogy ha maradna vagy valaki lemondaná, én megyek akármikor, csak szóljon!
Most legalább kaptam, és nem kellett protekció meg könyörgés, meg nem kellett hazudozni érte.
Reggel láttam is a híroldalakon, de legalább 5 barátom fel is hívott miatta (pedig a "társadalmi életem kb. minimális). 9.30-kor már az oltóponton voltam (10.30-kor kezdtek oltani), és az elsők között, viszonylag rövid várakozási idő után megkaptam, mint ahogy az összes ismerősöm is, akik vették a fáradságot, még 13 óra előtt odamentek valahova és nem derogált nekik sorba állni.
Ja, akik "nem értek rá", meg nem voltak hajlandóak sorba állni, azok most így jártak. Persze, aki mondjuk reggel 6-ra ment dolgozni és csak műszak végén értesült a dologról, az önhibáján kívül lecsúszhatott róla, bár volt hely, ahol még este 9 után is oltottak.
Ettől eltekintve igaz, sz*r volt a (nem) szervezés, és szándékos a káosz, de mégis ez volt az egyetlen esély több, mint 4 hónapja, hogy ne a kormányzati SMS-re vagy a háziorvos hívására kelljen várni.
(Amúgy első nap kértem időpontot az Astrára, simán elfogadtam volna, de mivel 40-es nőként a legnagyobb az én csoportomban a vérrögképződés esélye, örülök, hogy végülis kaphattam Pfizert.)
Ha korábban regisztráltál volna megkapotad volna régen az oltást.
" adassuk be inkább a sokkal megbízhatatlanabb kínait. "
A kínai sokkal jobb a Fájternél. Nézd meg kínát. Egy éve nincs covidos, anglia meg tele van.
Rengeteg vakcina van. Ott az indiai, orosz, de ha nyugati kell ot a moiderna, asztazenekar
1.Regisztrálsz
2.Három nap múlva bent vagy a rendszerben
3.jelenkezel oltásra a neked megfelelő időpontra,kiválasztod a neked megfelelő vakcinát az éppen készleten lévőkből./Holnapra van kínai,jövőhétre végig Astra is van mellé./
4.Elmész beadatod az első adagot.
Ennyi.
"Egy éve nincs covidos, anglia meg tele van."
A pfizer nem brit fejlesztés és persze, hogy Kínában nincs semmi, hisz ha lenne sem tudnál róla, de az is közrejátszik, hogy nagyon gyorsan egy munkatáborban találod magad, ha nem tetszel az államigazgatásnak.
12) tájékozatlan vagy ezért hazugságot terjesztesz.erről nem számol be az M1 mi,te szerencsétlen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!