Lehet még ennyire pofátlanabb és hazugabb a fidesz?
Most épp ezt találtam:
Azt nem értem, hogy ha tudják, hogy rossz az, amit csinálnak, akkor miért ragaszkodnak hozzá? Tényleg olyanok, mint Hitler. Apró, kicsi, megfontolt lépésekkel haladt előre, míg végül sikerült bekebeleznie Csehországot. Lehet erre készülnek? Amíg a nyugat nem figyel, kiépítenek egy határokon átívelő (határon túliak szavazójoga) diktatúrát?
tök mindegy, mindegyik párt pofátlan és hazug.
egyik kutya másik eb
okosak, versenyeznek a hatalomért, mert úgy többet tudnak nyúlni.
mi meg tűrjük. te meg bekajálod amit mondanak és gondolkodsz is rajtuk.
le kéne váltani az egészet, csak túl nagy munka ez egy normális embernek. a normális emberek inkább saját kis életükkel foglalkoznak és túlélnek ebben a politikai szennyben.
Hehe, ez nekem tetszik :)
Az Unió amúgy is mindenbe beleköt mondjuk, szóval én még az is lehet, hogy megértem őket, bár hazudni nem szép dolog :)
""le kéne váltani az egészet, csak túl nagy munka ez egy normális embernek""
ha mindenki arra megy h lop,csal hazudik,akkor mégis kinek kellene irányítania az országot?aki ott van,az biztos hogy keresi a lehetőségeket...
ha gondolod,akkor ölj meg mindenkit a parlamentben,vedd át a fegyveres hatalmat és építs ki kommunista diktatúrát Észak-Korea mintájára...
Igen, lehet
"Kimaradt a teljes preambulum, bekerült viszont olyasmi, ami egyáltalán nem szerepel a magyar eredetiben. Az angol verzió több pontban is eurokonformabb, mint a magyar."
Azért ha már lefordítják, akkor nem kéne kihagyni belőle részeket, sem pedig hozzáírni. Ezek szerint mégsem annyira jó az a tervezet? :)
"ha gondolod,akkor ölj meg mindenkit a parlamentben,vedd át a fegyveres hatalmat és építs ki kommunista diktatúrát Észak-Korea mintájára..."
Azért egy alapvetően pozitív gondolatot (a politikai garnitúra lecserélése) nem kéne kiforgatni, nem szép dolog.
Félreértitek az egész dolgot!
Az MSZP volt, amelyik hazudott, a Fidesz maximum téved.
Az MSZP volt, amelyik megtévesztette az EU-t, a Fidesz csak fordít.
Az MSZP volt, amelyik megszorított, a Fidesz csak reformokat csinál.
Az MSZP politikusai loptak, a Fideszesek csak feledékenyek.
Ti meg most szegény Fideszt akarjátok besározni. Pedig azok egyszerűen szentek!
Pedro
Lehet bizony!
Ahogy melegszik alattuk a bársonyszék, egyre inkább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!