Csak engem idegesítenek az egyre pofátlanabb reklámok az Interneten? Sokat szinte be se lehet zárni anélkül, hogy rákattintanál. Ez szabályos?
Ahhoz nem is kell.
Azt csak tudod, milyen böngészőt használsz.
Van a reklámoknak 1-2 típusa, ami engem is idegesít.
Például a Youtube videók előtt automatikusan elinduló r*hadékok.
A többi reklám viszont fel sem tűnik... A böngészőben kikapcsoltam a beépülő elemeket (Flash, stb.), illetve az animált képek megjelenítését, így nem jelennek meg zavaró, izgő-mozgó reklámok.
engem is idegesítenek
délmagyaron van olyan reklám, ami kb. 1200-as felbontásban jön elő, ezzel odébb tolva azt, amit olvasnék. pedig így is 1600as felbontásban megy a monitor. elég idegesítő ez az agresszív, erőltetős reklám..
na meg a banki reklámok idegesítenek még, egyáltalán nem is értem miért reklámozzák, így úgy a hitel, az egész ország meg csődbe van a hitelek miatt. akinek kell, úgyis elmegy a bankba érdeklődni, nem értem miért kell ennyire nyomatni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!