Szerintetek az emberi jogok ellen van, hogy a Fidesz kiváltságokkal illeti a védettségi igazolvánnyal rendelkezőket?
"27000 ember halála nem az önző és tanulatlan emberek magánügye."
Az megvan, hogy a 27000 halott 80-90 százaléka olyan, akinek vírus nélkül is talán csak hónapjai lettek volna hátra?
Arról nem beszélve, hogy ebben még az is benne van, akinek egyszer pozitív lett a tesztje, aztán meghalt akár autóbalesetben.
És mivel az oltottak is fertőzhetnek, az oltatlanokat ezért felelőssé tenni nettó hülyeség.
Nem az a baj, hogy fertőz az oltatlan! (hiszen kisebb mértékben, de az oltott is fertőzhet esetleg)
Hanem, hogy könnyebben fertőződhet aki nincs oltva! Az oltott fertőződik nem akkora gond, hiszen védett.
"Az megvan, hogy a 27000 halott 80-90 százaléka olyan, akinek vírus nélkül is talán csak hónapjai lettek volna hátra?"
Akkor ha én megölök egy végstádiumú rákost, akkor nem kell börtönbe mennem?
"És mivel az oltottak is fertőzhetnek, az oltatlanokat ezért felelőssé tenni nettó hülyeség."
Sajnos a tudomány már megint ellentmond ennek:
Abban vagytok hatalmas, orbitális tévedésben, hogy a világotokat csak az egótok köré szervezitek és azon sírdogáltok, hogy jajj jajj mi lesz a szabadságjogaimmal. Sajna itt Európában a közösség érdeke fontosabb az egyénénél, a ti viselkedésetek pedig veszélyezteti azt, így teljesen rendben van, hogy ti később kaphassátok vissza a normális életeteket, amikor már megoldottuk helyettetek a problémát, amit a fafejűségetek okoz. Ez a nyájimmunitás elérésekor fog bekövetkezni.
56.
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.”
Star Wars 3: A Sith-ek bosszúja című film
#49: ez ilyen ovis szintű, bezzeg a Pistikének miért lehet, ha nekem nem? Avagy dögöljön meg inkább a szomszéd tehene is, ha már az enyém haldoklik.
Nem ám örülnénk, hogy legalább a felelős, oltást felvevő emberek beindítják a leállt ágazatokat.
Szerintem amúgy eleinte úgy is tömeg lesz sok újranyitott helyen, hogy csak kártyával mehetünk. Nem is baj ilyen szempontbol sem, hogy nem csinálnak még nagyobb tömeget. Nem a vírus, hanem a tömegnyomor miatt.
Megy a vicc, hogy majd csak a nyugdíjasok mehetnek mindenhova. Dehogyis! Harmincas éveimben vagyok és felvettem már az első adag vakcinát és rengeteg 20-30 éves kollégám is. Igaz, nem olyan régen. De már tényleg ott tartunk, hogy bárki kaphat, szóval akinek kell védettség igazolvány annak van lehetősége!!
58.
"De már tényleg ott tartunk, hogy bárki kaphat, szóval akinek kell védettség igazolvány annak van lehetősége!!"
Nekem nem kell,még akkor sem fogadnám el,ha felajánlanák,hogy oltás nélkül is kaphatok.Köszi,kihagyom.
"Akkor ha én megölök egy végstádiumú rákost, akkor nem kell börtönbe mennem?"
Ekkora demagóg hülyeséget! Hogy hasonlíthatsz egy szándékos bűncselekményt egy vírusfetőzéshez?
Ezt maximum akkor állíthatnád párhuzamba, ha igazolt Covidosként elhagynám a karanténom és úgy köhögnék képen embereket.
"ti később kaphassátok vissza a normális életeteket"
A baj az, hogy későbbről szó sincs. Nagyon úgy néz ki a dolog, hogy ha nem fogadom el ezt az akármit, amit egészséges emberként belém akarnak nyomni, akkor ebben az országban már csak adóznom lesz szabad.
#58 Nem védettségi igazolványt akarok, hanem azt akarom, hogy senkinek köze ne legyen hozzá, beoltatom-e magam és ezzel együtt normálisan élhessek.
Az ovis pedig te vagy, olvasd már vissza magad. Mintha ezt írnád: Bibibí, nézd nekem van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!