Szerintetek az emberi jogok ellen van, hogy a Fidesz kiváltságokkal illeti a védettségi igazolvánnyal rendelkezőket?
Nem mert mindenkinek joga van beoltatni magát
az alaptörvény pedig megenged ilyesmit vészhelyzetekben
Az emberi jogok ellen van az hogy 4 hónapig nem lehetett kimenni 8 óra után arra a közterületre amit a mi adónkból tartanak fenn?
Nem lehet válaszolni. Ez perspektívától függ. Nyílván ha úgy gondolkozunk hogy "minden élet számít", akkor elfogadható. Én nem szeretem ezt a megközelítést mert túlzottan ragaszkodom Darwin bácsi elméleteihez.
De erre nincs általános objektív válasz, kizárólag szubjektív - olyan mint "mi az élet értelme?"
"5.Igaz,hogy különleges jogrend idején korlátozhatók a jogok,csak az nem mindegy,hogy a különleges jogrendet mire húzzuk rá."
Most kivételesen egy létező problémára.
Az egyikből következik a másik, de jogos, már bánom, hogy nem úgy tettem fel a kérdést.
(2) Tilos emberen tájékoztatáson alapuló, önkéntes hozzájárulása nélkül orvosi vagy tudományos kísérletet végezni.
De ennek megtagadása esetén lehet szankciókkal sújtani? Hmmm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!